Webwinkel Keurmerk

Zie wat je kind beweegt

Zie wat je kind beweegt Zie wat je kind beweegt
Zie wat je kind beweegt Zie wat je kind beweegt
Zie wat je kind beweegt
3 Reviews | Review toevoegen
In dit boek vertelt auteur Suzanne Strijbosch-van Snippenberg over sensorische informatieverwerking, prikkelbehoefte, over- en onderprikkeling en hoogsensitiviteit, toegespitst op kinderen van 0 tot 6

Verzendkosten

€ 0,00

Standaard levertijd

NL/BE: 1-2 werkdagen

€ 19,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product? Neem contact met ons op!

Stel ons uw vraag

Buitensporig huilen van je baby, gefrustreerde boosheid van je peuterpuber, druk gedrag of extreem slecht eten. Aan het gedrag van een jong kind merk je meestal wel dat het niet goed in zijn vel zit. Maar wat er precies aan de hand is, is veel minder duidelijk.

Volgens kinderfysiotherapeute Suzanne Strijbosch-van Snippenberg is de oorzaak van het gedrag vaak terug te vinden in de motorische ontwikkeling of de verwerking van prikkels. In dit boek vertelt ze in zeer heldere taal over onder meer sensorische informatieverwerking, prikkelbehoefte, over- en onderprikkeling en hoogsensitiviteit, toegespitst op kinderen van 0 tot 6 jaar. De inzichten en de direct toepasbare, praktische tips zorgen ervoor dat je voortaan beter begrijpt wat je kind beweegt en hoe je daarop kunt inspelen.

Over de auteur: Suzanne Strijbosch-van Snippenberg is kinderfysiotherapeute en schreef eerder De gids over prikkelverwerking bij kids. Ze is eigenaar van Just see me, een praktijk voor kinderfysiocoaching in Venray.

Auteur: Suzanne Strijbosch-van Snippenberg
Ondertitel: Over bewegen, zintuigen en sensorische informatie verwerken
ISBN: 9789491687617
Aantal pagina's: 108
Uitvoering: Hardcover
Gewicht: 424 gr.
Formaat: 241 x 172 x 15 mm
Leeftijd: Toegespitst op kinderen van 0 tot 6 jaar.

 

Sorteren op:

Review toevoegen
Myriam - 29-05-2019 19:47

Als docent op opleiding voor pedagogisch medewerker heb ik het boek met interesse gelezen. Voor een professional is het misschien wat een eenvoudig, maar voor ouders en onze studenten biedt het hele toegankelijke praktische oplossingen en kennis.
Het leest plezierig.

S.C. Bultman - 05-05-2019 20:54

Ik heb het boek in 1 ruk uitgelezen. Het las erg gemakkelijk. Sommige stukken heb ik overgeslagen omdat die specifiek over peuters gingen en ik het boek had gekocht voor mijn wat oudere dochters. Evengoed was het erg herkenbaar en heb ik er zeker het nodige van opgestoken.

Hetty - 04-05-2019 09:32

Dit boek leest heel makkelijk weg. Het zet je aan het denken. Nuttig boek voor mij, voor begeleiding kleinkinderen en leerlingen.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.