Onze auteurs


Onze auteurs vormen het hart van onze uitgeverij. We zijn trots en dankbaar dat we boeken voor hen mogen uitgeven. Hieronder stellen wij ze graag aan u voor. 

Josina Intrabartolo Josina Intrabartolo (1971) is opgeleid als journalist en werkte onder meer bij Omroep Gelderland. Toen haar kinderen opgroeiden, schreef ze voor hen verhalen. Een daarvan was Kabouter Langmuts, een gevoelig kaboutertje dat zich met zijn lange muts kon afschermen van fel licht, harde geluiden en vieze geuren.


Het bleek de start van een succesvolle schrijverscarrière. Inmiddels heeft zij tientallen boeken geschreven voor kinderen en hun ouders. Samen met Janneke van Olphen en illustrator Martine Goudappel maakte ze een succes van Draakje Vurig, waarvan inmiddels vier delen zijn verschenen. Josina is daarnaast ook actief als uitgever en begeleidt auteurs bij het maken van een boek.

In haar privéleven is Josina druk met haar gezin, geniet ze van creatieve dingen doen, van vakanties (met name op Sicilië) en - hoe kan het ook anders - leest ze graag. 

Josina’s motto: ‘Elk kind is goed zoals het is, en mag dat ook weten!’

Klik hier voor alle boeken van Josina. 

 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies