Webwinkel Keurmerk

Retourneren

Retourneren

Herroepingsrecht

Als een boek onverhoopt niet aanspreekt, heeft u natuurlijk het recht om van de koop af te zien. U kunt dit doen binnen 14 dagen na de dag waarop u de artikelen hebt ontvangen. Om uw retour zo goed mogelijk af te handelen, verzoeken wij u het retourformulier gebruiken. De niet gewenste artikelen kunt u binnen 14 dagen nadat u van de aankoop hebt afgezien aan ons retourneren. De verzendkosten hiervan zijn voor eigen rekening. We maken het bedrag binnen 14 dagen na uw melding over, mits wij uiteraard binnen die termijn het artikel retour hebben ontvangen. U doet er verstandig aan een retourzending altijd te laten voorzien van een track & trace-code. 


Gebruik of beschadiging door toedoen van ontvanger

Het product dient ongebruikt en onbeschadigd aan ons te worden geretourneerd. Wanneer het product zichtbaar gebruikt is of door toedoen van de ontvanger beschadigd is, kan de waardevermindering aan u worden doorberekend.

 

Garantie
Op onze boeken is de wettelijke garantie van toepassing. U heeft recht op een goed product. Bij levering van een beschadigd boek (bijv. bij een misdruk, een ezelsoor of een bindingsfout) heeft u recht op gratis vervanging of teruggave van het aankoopbedrag. Wij verzoeken u om in dit geval even telefonisch (0318 - 59 04 36) of per e-mail (info@scrivomedia.nl) contact met ons op te nemen.

Afterpay en retour naar webshop

Heeft u bij uw bestelling gekozen voor Riverty Afterpay? Wij passen bij het ontvangen van uw retour de originele Riverty AfterPay factuur aan. Er wordt dus geen nieuwe factuur gestuurd met een aangepast bedrag erop, maar de originele factuur wordt aangepast. De reden hiertoe is dat wanneer u de factuur al betaald hebt in de tussentijd, het geld automatisch door Riverty AfterPay wordt teruggestort op uw rekening. Scrivo Media kan niet inzien of de factuur al betaald is aan AfterPay of niet. Heeft u nog niet betaald?  Doe dit dan zo snel mogelijk! De originele factuur (per e-mail ontvangen) blijft open staan bij Riverty Afterpay, al dan niet met een aangepast bedrag! Vergeet u te betalen, dan riskeert u administratiekosten en vervolgstappen door Riverty Afterpay. Hier heeft Scrivo Media geen invloed op.