Webwinkel Keurmerk

Scrivo Media maakt boeken met gevoel

Praktische en herkenbare boeken maken die kinderen en ouders verder helpen. Dat is onze drijfveer. Van oorsprong zijn we journalist; we leerden elkaar ooit kennen op de redactie van een regionale krant. 

Het thema hooggevoeligheid reist al een jaar of twintig met ons mee, maar werd actueel toen we zelf kinderen kregen. We zagen hen, maar ook sommige vriendjes en vriendinnetjes, worstelen in de woelige wereld. Het was voor Josina aanleiding om het boekje' Langmuts is een held' te schrijven. Het motto van dat boekje vormt de basis van onze uitgeverij: ieder kind is goed zoals het is. 

Vanuit Langmuts is een held ontstonden nieuwe boeken. Veel mensen vonden de praktische tips, die achterin het boek staan, zo handig. Daaruit vloeide vervolgens de 'Gids over hooggevoelige kids' voort. En die gids vormde aanleiding om ook andere onderwerpen te belichten, met hulp van externe auteurs. 

Inmiddels telt ons fonds zo'n vijftig titels. Samen met Janneke van Olphen en Martine Goudappel maakten we de succesvolle serie Draakje Vurig. Mirjam heeft ons team inmiddels versterkt. Het is een 'echt' bedrijf geworden, maar we koesteren nog steeds het uitgangspunt waarmee we tien jaar geleden begonnen: ieder kind is goed zoals het is. 

Josina en Mark 

PS: Je vindt al onze boeken in deze webwinkel. Natuurlijk zijn ze ook te koop bij de boekhandel of bol.com. Rechtstreeks bij ons bestellen, vinden we wel superfijn. We versturen je bestelling met aandacht. Bestel je op een werkdag voor 16.00 uur, dan versturen we het nog dezelfde dag.