SmoeltjesSchrift 5 20
SmoeltjesSchrift
Reviews | Review toevoegen

Het SmoeltjesSchrift is een vrolijk invuldagboek, waarin kinderen kunnen invullen hoe hun dag is geweest. Geschikt vanaf 8 jaar.

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

NL: 1-2 werkdagen / België: 3-5 werkdagen

€ 14,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product? Neem contact met ons op!

Stel ons uw vraag

Auteur: Josina Intrabartolo
Illustraties: Sonja Kemp
ISBN: 9789491687143
Leeftijd: vanaf ongeveer 7 jaar
Aantal pagina's: 96 pagina's
Uitvoering: Hard cover
Gewicht: 336 gr.
Formaat: 241 x 172 x 13 mm

Hoe was je dag? smiley of sad?

Vanaf nu kun je het elke dag opschrijven in je eigen SmoeltjesSchrift!

Het SmoeltjesSchrift is een dagboek, waarin kinderen kunnen invullen hoe hun dag is geweest. Het is vaak heerlijk om op zo’n manier de dag van je ‘af te schrijven’. 

Wat het SmoeltjesSchrift extra bijzonder maakt, zijn de korte teksten die op bijna elke dagboekpagina zijn te vinden. Ze zijn speciaal bedoeld voor kinderen (en tieners) die een steuntje in de rug kunnen gebruiken vanwege hun gevoeligheid, faalangst, gepieker of onzekerheid. Het SmoeltjesSchrift biedt hen herkenning en begrip, uitleg en tips, op luchtige toon en verpakt in een speelse vormgeving. 

Want iedereen verdient een smile op zijn gezicht!
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal deze verschijnen op deze pagina.

Cinderella -

Mijn zoontje van 8 jaar vind het heel leuk om in te vullen en wij nemen zo meteen de hele dag door voor het slapen gaan.

De vragen zijn leuk en speels af en toe een tekening en leuke quotes.

Echt een aanrader!

Charlotte van der Kwaak-Passchier -

Super leuk voor onze dochter van net 8 jaar. Voor het slapen vult ze een bladzijde in, ze is er erg blij mee!!

Marrie -

Mijn kleindochter vind het nog lastig om haar gevoel onder woorden te brengen. Dit schrift helpt haar er enorm bij, ze moet nu over haar gevoel nadenken.
Ze vindt het boekje heel mooi. En is er erg blij mee. Ze wil er écht elke avond in schrijven.

Leonie -

Wij hebben dit boekje voor onze zoon van 9 gekocht, hij heeft er veel aan, soms is het makkelijker om van je af te schrijven, we sluiten de dag af..er staan goede tips in.

R. Vos -

Ook deel 2 mee besteld. Maar eerst begonnen met dit boekje. Eigenlijk met de gedachte in plaats van een dagboekje. Mijn zoon van 9 worstelt met zijn emoties wegens een overlijden. Er over praten of schrijven wil hij niet, maar met het invullen van dit boekje komt het er toch beetje bij beetje uit. Eindelijk is er een begin en wordt het nu steeds duidelijker waarom/waarop/waarover hij zo boos is.

Dee -

Ik gebruik dit boek bij het herstelproces voor mensen met PTSS, depressie, en angststoornissen. Een eenvoudige manier om bij te houden, wat goed en minder goed ging.

Margreet -

Heel fijn boek voor mijn 11 jarige die net naar de middelbare school gegaan is.

Elreev -

Leuk boekje voor onze zoon! We vullen het elke avond samen in. Het helpt hem een beetje met zelfinzicht op een leuke en ongedwongen manier.

Carola -

Fijn boekje voor mijn 6 jarige dochter. Elke avond vullen we samen het boek in en nemen de dag door. Een prettige manier om de dag af te sluiten!

Irma -

Erg leuk boekje met vragen waardoor je in gesprek komt met elkaar. Ook gezellig voor aan het einde van de dag met het hele gezin te doen. Om de beurt krijgt iemand een vraag. De stukjes tekst, variatie aan vragen en plaatjes maken het aantrekkelijk om het boekje erbij te pakken. Een aanrader! Ook voor 'gewone' kinderen.

Bianca -

Ik heb hem gekocht voor mijn zoontje van 6 jaar. Samen vullen we hem in om de paar dagen. Het geeft hem meer inzicht in wat er die dag gebeurd is. Na 7 dagen ingevuld te hebben wordt het steeds iets makkelijker voor hem om de vragen te beantwoorden. Hij vind het heel prettig!

Mirella claassen -

Het Schrift heeft onze dochter (9) heel erg geholpen. Eerst samen en later deed ze het alleen. Aan het eind van de dag invullen en met een 'leeg' hoofd gaan slapen. Ook fijn om op een kater moment nog eens even terug te lezen en samen te kletsen over wat haar bezig houdt. Aanrader!

T van der hoeven -

Me zoon van 10 met autisme heeft hier zoveel aan en schrijft er elke dag in net als zijn zus van 11.

Lianne v Rossum -

Mijn zoontje van 7 vindtnhet fantastisch om samen met mij dit boekje in te vullen! En je hebt gelijk leuke gesprekken samen op een hele ontspannen manier. Echt een aanrader dit boekje. Ben van plan om het kleuterexemplaar ook op mijn verlanglijstje te zetten :)

Roelien -

Super handig om dingen van je af te schrijven aangeven voor kinderen.. mijn dochter heeft hem ook en merk dat ze als ze dit invult voor het slapen doen we samen dat ze dan wat beter de dingen los kan laten die gebeurd zijn die dag... daarbij ook handig voor de ouders van kindj3s die weinig vertellen zo weet je wat er speelt of wat er gebeurd is..echt een dikke aanrader

Marit -

Superleuk om zo de dag even door te nemen. Te weten wat er in je kind omgaat en er over te kunnen praten. We missen alleen nog wat meer schrijfruimte of een pagina waar je zelf een verhaal of tekening kan maken die bij de dag past. Soms maak je op een dag iets mee wat je ook kwijt wil...

Stella Pijnacker -

Dochter van 11 is nu al aan haar derde smoeltjes schrift bezig. Elke dag schrijft ze voor het slapen gaan hoe ze de dag heeft beleefd. Ze heeft ADHD en ervaart veel prikkels. Daarnaast heeft ze veel moeite om te praten over haar gevoel. Ik mag het altijd lezen van haar. Zo weet ik toch wat er in haar omgaat en kan dan vervolgens toch een gesprekje aanknopen. Een echte aanrader.
Ze heeft ook het school smoeltjes schrift een welkome aanvulling.

Susanne Lameijer -

Onze zoon heeft dit boekje ook. Hij begon er dapper in te pennen maar vond al gauw het gebrek aan ruimte erg frustrerend. Beginnende schrijvertjes hebben nog niet het kleine handschrift wat past op de lijntjes. Hij wilde dit boekje graag privé houden wat natuurlijk ook het doel van een dagboek is en miste ook een slotje. Nu zijn we zover dat als hij wat wil schrijven, hij het mij laat doen. Toch wel jammer want ik gun hem dat stukje privacy zo. Het idee is leuk, boekjes zien er ook mooi en uitnodigend uit maar voor mijn zoon geen succes, helaas.

de Vries -

Mijn beide kinderen (7 en 8) schrijven er dagelijks in en vaak mag ik het nalezen. Zo heb ik inzicht wat hen bezig houdt en wat ze bijblijft van een dag.

M Broer -

Erg leuk en behulpzaam. Mijn zoontje schrijft de dag van zich af en valt zo makkelijker in slaap

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
Auteur
: Josina Intrabartolo
Kaft
: Hard cover
Uitgever
: Scrivo Media

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.