NLP voor ouders
0 Reviews | Review toevoegen

In dit boek vind je handvatten voor een betere, passende communicatie met je kind.

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

Binnen NL 1-2 werkdagen.

€ 21,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product? Neem contact met ons op!

Stel ons uw vraag

In het boek NLP voor ouders vind je handvatten voor een betere, passende communicatie met je kind. Want waarom lijkt opvoeden op het ene moment vanzelf te gaan en is het op een ander moment zo moeilijk? Waarom valt jouw goedbedoelde opmerking helemaal verkeerd bij je kind? Hoe spreek je je kind aan op zijn gedrag, zonder het kind zelf af te wijzen? 

Communicatie
Veel van de moeilijkheden die we bij het opvoeden ondervinden, hangen samen met communicatie. De inhoud van je boodschap kan goed zijn, maar als je die niet op de juiste manier overbrengt, zal je kind er niet op de gewenste manier op reageren. De vorm die je gebruikt om je boodschap duidelijk te maken, moet passend zijn. 

Neuro Linguistisch Programmeren
De beschreven technieken in het boek NLP voor ouders vinden hun oorsprong in NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), een methode die al volop wordt toegepast in allerlei sectoren van de maatschappij. NLP is ook prima in te zetten in het gezin, zo zul je ervaren. Je krijgt handvatten en informatie aangereikt waardoor je met waardevrije en respectvolle communicatie vorm kunt geven aan je eigen wensen, waarden en normen in je gezin. Met als gevolg dat het wederzijds begrip groeit. En dat opvoeden weer wat meer vanzelf gaat. Dit boek NLP voor ouders helpt je daarbij. 

Auteur: Marianne Langemeijer
ISBN: 9789491687310
Aantal pagina's: 120
Uitvoering: Hard cover
Gewicht: 403 gr.
Formaat: 244 x 171 x 14 mm

 

Over de auteur: 

Marianne Langemeijer is holistisch oudercoach en trainer in haar Praktijk voor Kwaliteitsopvoeding in Nijkerkerveen. Bovendien is zij NLP Master en Counselor. Ze schreef eerder het boek Individuele Opvoedopstellingen

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.