Webwinkel Keurmerk

NLP voor ouders

NLP voor ouders NLP voor ouders NLP voor ouders
NLP voor ouders NLP voor ouders NLP voor ouders
NLP voor ouders
0 Review | Review toevoegen
In dit boek vind je handvatten voor een betere, passende communicatie met je kind.

Verzendkosten

€ 0,00

Standaard levertijd

NL: 1-2 werkdagen, België: 3-5 werkdagen

€ 16,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product? Neem contact met ons op!

Stel ons uw vraag

In het boek NLP voor ouders vind je handvatten voor een betere, passende communicatie met je kind. Want waarom lijkt opvoeden op het ene moment vanzelf te gaan en is het op een ander moment zo moeilijk? Waarom valt jouw goedbedoelde opmerking helemaal verkeerd bij je kind? Hoe spreek je je kind aan op zijn gedrag, zonder het kind zelf af te wijzen? 

Communicatie
Veel van de moeilijkheden die we bij het opvoeden ondervinden, hangen samen met communicatie. De inhoud van je boodschap kan goed zijn, maar als je die niet op de juiste manier overbrengt, zal je kind er niet op de gewenste manier op reageren. De vorm die je gebruikt om je boodschap duidelijk te maken, moet passend zijn. 

Neuro Linguistisch Programmeren
De beschreven technieken in het boek NLP voor ouders vinden hun oorsprong in NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), een methode die al volop wordt toegepast in allerlei sectoren van de maatschappij. NLP is ook prima in te zetten in het gezin, zo zul je ervaren. Je krijgt handvatten en informatie aangereikt waardoor je met waardevrije en respectvolle communicatie vorm kunt geven aan je eigen wensen, waarden en normen in je gezin. Met als gevolg dat het wederzijds begrip groeit. En dat opvoeden weer wat meer vanzelf gaat. Dit boek NLP voor ouders helpt je daarbij. 


Over de auteur: 
Marianne Langemeijer is holistisch oudercoach en trainer in haar Praktijk voor Kwaliteitsopvoeding in Nijkerkerveen. Bovendien is zij NLP Master en Counselor. Ze schreef eerder het boek Individuele Opvoedopstellingen

Ondertitel: Word zelf een communicatie-expert in je gezin!
ISBN: 97891687747
Aantal pagina's: 120
Uitvoering: Soft cover 
Gewicht: 403 gr. 
Formaat: 244 x 171 x 14 mm

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.