Webwinkel Keurmerk

Luce straalt weer

Luce straalt weer Luce straalt weer Luce straalt weer Luce straalt weer Luce straalt weer
Luce straalt weer Luce straalt weer Luce straalt weer Luce straalt weer Luce straalt weer
Luce straalt weer
5 Reviews | Review toevoegen
Een prentenboek voor kinderen vanaf circa 4 jaar. Inclusief een korte uitleg voor over het thema geestelijke ondervoeding (mentale onderprikkeling) en het belang van uitdaging en ontspanning.

Verzendkosten

€ 0,00

Standaard levertijd

NL/BE: 1-2 werkdagen

€ 15,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product? Neem contact met ons op!

Stel ons uw vraag

Vuurvliegje Luce heeft iets bijzonders: ze geeft licht als ze enthousiast is. Als ze na de vakantie weer naar school mag, straalt ze. Luce heeft zin in alle nieuwe dingen. Maar na een poosje schijnt haar lichtje steeds minder fel. Het schoolwerk vindt ze saai en in de pauzes doen ze altijd hetzelfde. ze wil niet meer naar school. Zal het Luce lukken om toch weer te gaan stralen?

Het boek is prachtig geillustreerd door Martine Goudappel en geschreven door Josina Intrabartolo en Janneke van Olphen. Zij zijn alledrie ook verantwoordelijk voor de succesvolle boekenserie van Draakje Vurig. 


 
  • Auteur(s) : Josina Intrabartolo en Janneke van Olphen 
  • Illustrator : Martine Goudappel 
  • Uitgeverij: Scrivo Media
  • ISBN : 9789491687778
  • Taal : Nederlands
  • Uitvoering : Hardcover
  • Aantal pagina's : 36

Sorteren op:

Review toevoegen
Berthe Schipper - 27-05-2022 15:53

Geweldig boek, mijn dochter (2,5 jaar) vraagt er vaak om en ik zal hem ook veel gebruiken met coaching van kinderen en ouders!

G - 14-03-2022 07:39

Erg leuk boek! Mijn zoon van 8 wil het keer op keer lezen. Het verhaal sluit aan bij de belevingswereld van het kind. Dat maakt het erg boeiend voor hem.

Tamara - 16-05-2021 11:17

Wat een waardevol boekje!! Het al dan niet oplichten van het staartje van Luce is heel herkenbaar voor ouders van hoogbegaafde kinderen, want zij zien de lichtjes in de ogen van hun kinderen als ze geprikkeld en enthousiast zijn, en anderzijds de doffe oogjes wanneer het niet goed gaat. Behalve herkenbaarheid voor cognitief sterke kinderen en hun ouders kan dit boekje ook van betekenis zijn voor leerkrachten en al wie met deze kinderen in contact komt, omdat het op een heel eenvoudige manier uitlegt waarom die uitdaging zo belangrijk is! Ook mooi dat er achterin nog een energiemeter en wat info voor ouders en leerkrachten is.

Peggy - 10-05-2021 09:51

Heel mooi voorleesboekje met hele mooie illustraties. Leeftijd vanaf 4 jaar maar mijn tienerdochter vindt het ook nog heel leuk. Op kindermaat en dus heel duidelijk wordt het belang van voldoende geestelijke uitdaging krijgen geschetst. Ontspanning is belangrijk maar kinderen met een sterke wil hebben ook nood aan voldoende geestelijke voeding. Op het einde van het boek ook nog een leuke energiemeter.

Wendy - 10-05-2021 08:41

Ik ben fan van de draakje vurig boeken en herken mijn dochtertje van 6 jaar hier helemaal in. Dit helpt voor haar om te herkennen wat er bij haar kan gebeuren en zo kunnen we het samen bespreken.
Dit boek is ook weer een schot in de roos. Helder, herkenbaar en ontzettend leuk in rijmvorm geschreven. Mijn dochtertje vond het ook weer een feest van herkenning en dat alleen al is heel fijn voor haar. Absoluut weer een aanrader om te lezen!

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.