Webwinkel Keurmerk

Draakje Vurig op school

Draakje op school Draakje Vurig op school Draakje Vurig op school Draakje Vurig op school
Draakje op school Draakje Vurig op school Draakje Vurig op school Draakje Vurig op school
Draakje Vurig op school
10 Reviews | Review toevoegen
Draakje Vurig vindt het best leuk op school, waar hij erg zijn best doet. Maar soms gebeurt er wel erg veel om hem heen en slaat ineens de vlam in de pan!

Verzendkosten

€ 0,00

Standaard levertijd

NL/BE: 1-2 werkdagen

€ 14,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product? Neem contact met ons op!

Stel ons uw vraag

Dit nieuwe avontuur van Draakje is herkenbaar voor alle wilskrachtige, maar tegelijkertijd zo hooggevoelige heethoofdjes. Prachtig geïllustreerd door Martine Goudappel. Voor ouders en leerkrachten is er na het verhaal een heldere uitleg van Janneke van Olphen te vinden. Zij legt uit hoe gevoelige, wilskrachtige kinderen kunnen reageren op schoolsituaties.

Over de auteurs:

Josina Intrabarolo (1971) is journalist en tekstschrijver. Door haar drie kinderen is zij zich in het onderwerp hooggevoeligheid gaan verdiepen. Dit resulteerde onder meer in verschillende kinderboeken voor hooggevoelige kinderen. Zij schreef onder meer de succesvolle Langmuts-serie, Draakje Vurig, Ridder Zeldenmoed en Fenne en het danskamp.

Janneke van Olphen, psychologe, houdt zich al jaren bezig met de combinatie hooggevoelig en strong willed. In haar boek 'Hooggevoelig kind met een sterke wil' geeft zij ouders (en andere verzorgers) inzicht in de wijze waarop deze combinatie van karaktereigenschappen invloed heeft op het gedrag van het kind. Dat doet zij door gebruik te maken van het verhelderende model van de innerlijke familie. Op praktische en toegankelijke wijze leer je hoe je met zowel de hoge gevoeligheid als met de vurige, sterke wil van je zoon of dochter kunt omgaan. Dat zal de rust en harmonie in het gezin ten goede komen. Samen met Josina Intrabartolo schreef Janneke al eerder het boek 'Draakje Vurig'. Deze bestseller zorgt voor herkenning bij hooggevoelige kinderen met een sterke wil. 

Illustrator: Martine Goudappel
ISBN: 9789491687563
Aantal pagina's: 32
Uitvoering: Hardcover
Gewicht: 267 gr.
Formaat: 243 x 173 x 11 mm
Leeftijd: 3 t/m 7 jaar

Sorteren op:

Review toevoegen
Els - 30-01-2020 12:35

Heel leuk boekje! Ik denk dat mijn driejarige en vijfjarige zich hier wel in kunnen vinden want het boekje moest later op de avond opnieuw gelezen worden. Er zijn maar weinig boekjes waar ze zo aandachtig bij blijven luisteren als deze! Zelfs de mama kreeg het op een gegeven moment een beetje moeilijk, beseffend dat zij dit waarschijnlijk ook zo iedere dag voelen...

Jessica - 18-03-2019 18:43

Toen ik dit boekje voorlas zei mijn dochter meteen; dat heb ik ook. Erg herkenbaar dus. Vooral de beschrijving achterin het boek vond ik fijn. Ik begrijp zelf vaak wel waar haar buien vandaan komen, maar de juf en mijn ex man iets minder. Dit boekje geeft een goede uitleg en verduidelijkt zo een heleboel voor de omgeving.

Femke - 19-11-2018 09:05

Weer zo’n prachtig boekje vol (h)erkenning! En wat een mooie tekeningen weer!

linda Wijnbelt - 16-10-2018 09:16

het boekje geeft heel goed weer hoe een kind zich kan voelen in een klas en daarbuiten, speciaal gekocht voor de voorleesochtend in de klas van mijn kleindochter die enkele van deze kinderen in haar klasje heeft.

De Waele - 08-10-2018 18:51

Mijn zoontje van 5 jaar is een heel aangenaam en leergierig kind in de klas maar zodra hij thuiskomt is hij het
1ste half uur heel boos, en is sowieso heel gevoelig voor verandering in stem of berispingen. Hij kan hierdoor echt van de kaart zijn.
Door dit boekje begrijpt hijzelf beter wat er gebeurt, is ook heel herkenbaar en leest vlot. Een echte aanrader.

Esther - 10-09-2018 09:56

Voor mijn 9-jarige zoon net wat te kinderachtig, maar wel herkenbaar. Met name de laatste pagina's vond ik heel nuttig, die heb ik de leerkrachten laten lezen in de hoop meer (h)erkenning voor mijn zoon te krijgen.

Anouk - 03-07-2018 12:04

Super herkenbaar boekje weer! Mijn dochter is erg blij met de draakje vurig boekjes.

Linda - 01-07-2018 09:19

Zo ontzettend herkenbaar!
Heel mooi omschreven weer. Een mooie aansluiting op het 1e boek. En leerzaam. Onze jongste van 6 herķent zichzelf erin. (En wij herkennen het ook!)

Wil lekx - 01-07-2018 08:11

Prima geregeld heel tevreden dank

Fam. Arkes - 29-06-2018 09:10

Erg herkenbaar en mooi boekje! Wij hebben hem aan de juf van onze dochter uitgeleend, zodat zij ons vurige kind hopelijk ook wat beter begrijpt. Aanrader!!

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.