Webwinkel Keurmerk

Als tranen mogen stromen ontstaat een zee van liefde

Als tranen mogen stromen ontstaat een zee van liefde Als tranen mogen stromen ontstaat een zee van liefde Als tranen mogen stromen ontstaat een zee van liefde Als tranen mogen stromen ontstaat een zee van liefde Als tranen mogen stromen ontstaat een zee van liefde Als tranen mogen stromen ontstaat een zee van liefde Als tranen mogen stromen ontstaat een zee van liefde
Als tranen mogen stromen ontstaat een zee van liefde Als tranen mogen stromen ontstaat een zee van liefde Als tranen mogen stromen ontstaat een zee van liefde Als tranen mogen stromen ontstaat een zee van liefde Als tranen mogen stromen ontstaat een zee van liefde Als tranen mogen stromen ontstaat een zee van liefde Als tranen mogen stromen ontstaat een zee van liefde
Als tranen mogen stromen ontstaat een zee van liefde
13 Reviews | Review toevoegen
Dit boekje gaat over tranen, over ruimte geven aan rouw en verdriet. Het is een prachtig troostgeschenk voor een ieder die te maken heeft met rouw.

Verzendkosten

€ 0,00

€ 18,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product? Neem contact met ons op!

Stel ons uw vraag

Rouw en liefde horen bij elkaar. Je huilt omdat je liefhebt. Soms kun je niet stoppen met huilen en soms is er slechts die ene stille traan, diep van binnen.

Beeldend kunstenaar en rouwbegeleider Wilma Koolstra neemt je in dit boekje mee op haar reis door rouw, aan de hand van indringende collages met korte teksten. Het boekje biedt troost aan een ieder die te maken heeft met rouw en is mede dankzij de mooie hardcover-uitvoering ook een prachtig geschenk voor iemand die een dierbare heeft verloren.

Klinisch psycholoog Manu Keirse, die in België en Nederland de autoriteit is als het gaat om verdriet, verlies en de laatste levensfase schrijft in het voorwoord: ’Dit boekje kan zorgen voor een nieuwe adem voor velen die met verdriet en verlies worden geconfronteerd. Ook kan het van betekenis zijn voor hen die mensen in verdriet willen bijstaan.’

Titel: Als tranen mogen stromen ontstaat een zee van liefde

Aantal pagina’s: 24

Uitvoering: Hardcover, fullcolour

Afmetingen: 210 x 148 mm

ISBN: 9789493337046

Leeftijd: jongeren en volwassenen
 

 

Sorteren op:

Review toevoegen
Martijn - 22-03-2024 18:25

Echt een prachtig troostvol boek dat mij enorm heeft geholpen om weer te voelen! Dit boek is ook een mooi kado om aan anderen te geven die wat troost in moeilijke tijden kunnen gebruiken.

Anton Peters - 12-03-2024 21:37

Dit boekje geeft woorden aan gevoel van rouw en gemis.

Martijn - 12-03-2024 12:37

Prachtig troostend boek dat me heeft geholpen om weer bij mijn gevoel en verdriet te komen! Ook een mooi boek om aan dierbaren kado te geven! Ik denk dat iedereen iets aan dit boek heeft en er troost en steun uit kan halen!

Capri de Notoir - 11-03-2024 20:39

Wauw. Dit is het meest krachtige boek beschikbaar. Ik heb nog nooit een boekje gehad wat mij zo diep heeft geraakt. Afgelopen maand mijn aller beste vriend overleden en de pijn is ondraaglijk, maar dit boek laat mij zien hoe mooi het eigenlijk is dat ik die pijn mag voelen.
Het geeft mij zoveel hoop.
Een aantal maanden geleden is mijn relatie van 5 jaar uitgegaan toen heb ik hier ook al veel kracht uit gehaald.
Het is ook een hele mooie manier om stil te staan bij anderen geliefden die ik ben verloren.

Pieter - 21-12-2023 09:43

Dit boek is echt een schot in de roos Wilma. Je raakt met je tekst en foto's de lezers in hun ziel. Je steunt en geeft hoop en liefde met dit boek.
Een prachtig cadeau vol troost.

Gaby Schoorl - 11-12-2023 20:03

Ik heb de afgelopen week uw boekje gekocht 'Als tranen mogen stromen'.
Dit is echt het mooiste boek dat ik ken, dat gaat over gemis, rouw, verdriet, maar ook over het loslaten van verdriet.
De teksten zijn zo raak, zo herkenbaar en zo troostend! En de illustraties zijn er zo mooi passend bij!
Ik wil u hartelijk bedanken voor het maken van dit boek.

Yvonne ten H. - 11-12-2023 10:55

'Ik kreeg het boekje 'Als tranen mogen stromen...' cadeau. Pfff...kreeg een brok in mijn keel bij de gedichten. Moest ook even wachten om het verder te lezen. Maar, zo ontzettend mooi geschreven. Volgens mij kan ik nu ook mijn familie die twee kinderen zijn verloren nog beter begrijpen en aanvoelen. Zo treffend geschreven'

Yvonne ten H.

Rita van ‘t Hof-Koolstra - 04-12-2023 22:29

Prachtig boek over tranen en troost.
De teksten zijn poëtisch; de kleuren van de door Wilma zelf gemaakte collages harmonisch.

Ik hoop dat zij nog veel mensen met dit boek blij zal maken.

Lisette - 02-12-2023 17:20

Dit boekje geeft liefdevolle en zorgvuldige woorden die je zoekt als je verdriet hebt of naast je ziet. Wat of wanneer je ook verliest, het troost. Het gaat niet óver verdriet, maar het huilt en 'loopt hand in hand' met je mee. Het is bijna zacht, zo bijzonder mooi. Je blijft kijken..

Betty - 23-11-2023 18:59

Wat zeg je tegen iemand die rouwt? Hoe vind je de juiste woorden? In het boekje staan - naast de prachtige illustraties - de teksten die ik wél bedoel, maar zelf niet had kunnen bedenken. Een perfect cadeautje.

Elly Verweij-Bleekman - 11-11-2023 13:54

Een mooi boek. Prachtige tekeningen. Ik ga het aan vriendinnen laten zien. Een boek met emoties en veel liefde.

a woerts reinders - 10-11-2023 09:28

Dit is een troostrijk boek, prachtig vorm gegeven!
Een heel mooi cadeau voor iedereen die in een rouwproces zit.

Cécile - 05-11-2023 12:35

Een prachtig boekje met een persoonlijke reis over rouw, mooie tekeningen met poëtische teksten, het verhaal biedt herkenning en troost, heel mooi gedaan!

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.