Scrivo Media-Dag - 5 oktober
0 Reviews | Review toevoegen

Een dag vol (h)erkenning. Dat is de Scrivo Media-Dag die dit jaar plaatsvindt op 5 oktober in het sfeervolle theater Cultura in Ede. Koop met vroegboekkorting!

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 27,50
€ 25,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product? Neem contact met ons op!

Stel ons uw vraag

De Scrivo Media-dag is een jaarlijks terugkerend evenement met lezingen over verschillende onderwerpen rondom de opvoeding. Hooggevoeligheid is daarbij het centrale thema, maar er komen ook andere onderwerpen aan bod.

Onze schrijvers, met veel ervaring en vakkennis, verzorgen diverse lezingen tijdens deze dag. Een dag vol (h)erkenning!. In een gevarieerd programma delen zij herkenbare verhalen, tips en waardevolle adviezen. Het evenement vindt plaats in het sfeervolle theater Cultura in Ede. 

De Scrivo Media-dag is een evenement voor alle vaders, moeders, opa's, oma's, leraren en opvoeders die meer willen weten over de opvoeding van hun (hooggevoelige) kind. Het programma is ook interessant voor bijvoorbeeld kindercoaches, therapeuten en gastouders. Er is dit keer ook een parallel programma waarbij u kunt deelnemen aan een workshop Ki. 

Programma

09.45 uur 
Inloop

10.15 uur
Muzikale opening

10.15 uur - 11.00 uur 
Welkomstwoord waarna Josina Intrabartolo u wegwijs maakt in het land van hooggevoeligheid. Josina schreef tal van boeken rondom dit thema en is mede-eigenaar van Scrivo Media. 

11.00 uur - 11.45 uur
Susan van Asten over emoties bij kinderen

Hoe ga je om met een woedend kind? Hoe moedig je een bang kind op de juiste manier aan? Hoe zorg je ervoor dat emotionele situaties niet escaleren? Alle emoties mogen er zijn, maar niet elk gedrag is wenselijk. Susan van Asten staat in een praktische en prikkelende lezing stil bij emoties. Ze schreef in 2016 'de gids over emoties bij kids' in samenwerking met Scrivo Media.

11.45 uur - 12.00 uur 
Pauze 

12.00 - 12.45 uur 
Romy Hebers en Connie Triantafillidis over drukke kinderen
Romy en Connie geven een lezing over drukke kinderen. Het boek dat zij hierover schrijven, 'de gids over drukke kids', wordt aansluitend gepresenteerd. 

12.45 uur-13.45 uur 
Pauze 

13.45 uur - 14.30 uur 
Renske Gerritse over hooggevoelige pubers
Omgaan met pubers vraagt veel van je opvoedskills. Als deze pubers hoogsensitief zijn, heb je te maken met extra uitdagingen. Renske, coach, leerkracht en mentor, geeft een spoedcursus. Ze schreef het boek 'De gids over hoogsensitieve pubers'.  

14.30 uur - 14.45 uur 
Pauze

14.45 uur - 15.30 uur 
Barbara van der Waarde over faalangst en hoogbegaafdheid
Faalangst en hoogbegaafdheid is een veelvoorkomende combinatie. Orthopedagoge Barbara van der Waarde, auteur van de gids Faalangst, legt uit hoe dat komt én geeft handige tips. 

13.45 - 14.30 en 14.45 - 15.30

In een parallel programma in een kleinere zaal geeft Christiane Bahr  en workshop Ki. Christiane laat je op een leuke, interactieve en vrolijke manier de kracht van 'Ki' ervaren. 
Letterlijk betekent het Japanse woord Ki: levensenergie, maar Ki betekent zoveel meer voor je dagelijkse leven. Je krachtig en vitaal voelen zonder inspanning. Bewegen vanuit ontspanning. Moeiteloos een groter uithoudingsvermogen krijgen. Minder spanning ervaren en meer rust en balans. Lichamelijk én mentaal.

15.30 uur - Einde programma 

We werken dit jaar met zogeheten Early Bird-kortingen. Tot 1 september bedraagt de toegangsprijs 25,00 euro. (in plaats van 27,50 euro).Het ticket is inclusief een gratis kop koffie of thee bij ontvangst. Overige consumpties zijn voor eigen rekening. 

- Uw ontvangstbevestiging is tevens uw ticket. U kunt deze vooraf laten zien.
- Annuleren is niet mogelijk. Wel kunt u natuurlijk uw ticket aan iemand anders geven. 
- Voor professionals: deze dag heeft geen accreditatie; wel kunnen we achteraf een bewijs van deelname toesturen. 


Praktisch
De Scrivo Media-Dag vindt plaats bij Cultura in Ede. Het adres: Molenstraat 45, 6711 AW EDE. U kunt (betaald) parkeren op het nabijgelegen Kuiperplein. Een dagkaart kost 4,00 euro. Komt u met het Openbaar Vervoer? Het theater is op loopafstand van het station Ede-Centrum. 

* Het programma is onder voorbehoud.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.