Lezing + boekpresentatie Zie wat je kind beweegt - Venray
Lezing + boekpresentatie Zie wat je kind beweegt - Venray
Reviews | Review toevoegen

Kinderfysiotherapeute Suzanne Strijbosch-van Snippenberg houdt maandagavond 25 maart in Venray een lezing over (motorische-) ontwikkeling, het belang van bewegen en de verwerking van prikkels.

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 5,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product? Neem contact met ons op!

Stel ons uw vraag

Buitensporig huilen van je baby, gefrustreerde boosheid van je peuterpuber, druk gedrag of extreem slecht eten. Aan het gedrag van een jong kind merk je meestal wel dat het niet goed in zijn vel zit. Maar wat er precies aan de hand is, is veel minder duidelijk.

Volgens kinderfysiotherapeute Suzanne Strijbosch-van Snippenberg is de oorzaak van het gedrag vaak terug te vinden in de motorische ontwikkeling of de verwerking van prikkels. In haar nieuwe boek en tijdens de lezing vertelt ze in zeer heldere taal over onder meer sensorische informatieverwerking, prikkelbehoefte, over- en onderprikkeling en hoogsensitiviteit, toegespitst op kinderen van 0 tot 6 jaar. De inzichten en de direct toepasbare, praktische tips zorgen ervoor dat je voortaan beter begrijpt wat je kind beweegt en hoe je daarop kunt inspelen.

De lezing van Suzanne vindt plaats bij wijkcentrum Brukske en start om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) en duurt tot ongeveer 22.00 uur. De entree bedraagt 5,00 euro, inclusief een kopje koffie of thee. Uiteraard is er na afloop de gelegenheid om een gesigneerd exemplaar van het nieuwe boek van Suzanne te kopen.

Let op: uw orderbevestiging is uw toegangsbewijs. We sturen niet apart tickets, wel krijgt u vooraf nog een mail met extra informatie. 
 

 

 


 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal deze verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.