Lezing Janneke van Olphen - Baarn
Lezing Janneke van Olphen - Baarn
Reviews | Review toevoegen

Op veler verzoek geeft Janneke van Olphen woensdagavond 17 oktober een lezing in het Witte Kerkje aan de Kampstraat 8 in Baarn over hooggevoelige kinderen met een sterke wil op school. 

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

Bestellingen op werkdagen vóór 23.00 uur worden de volgende dag bezorgd (binnen Nederland) als PostNL haar werk doet. De levertijd naar België bedraagt gemiddeld 3 werkdagen.

€ 10,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product? Neem contact met ons op!

Stel ons uw vraag

Als je kind een sterke wil heeft, maar tegelijkertijd erg gevoelig is, sta je als ouder of leerkracht voor een niet altijd gemakkelijke taak. Want hoe zorg je ervoor dat je het kind begrenst, zonder zijn gevoeligheid te negeren? Hoe zorg je dat het niet onder- maar ook niet overprikkeld raakt op school?

Janneke van Olphen uit Soest is gespecialiseerd in hooggevoelige kinderen met een sterke wil. Zij schreef eerder twee boeken over en voor deze doelgroep. Zeer recent kwam haar nieuwste kinderboek uit dat zij samen met Josina Intrabartolo schreef: Draakje Vurig op school. Uitgeverij Scrivo Media ziet dit als een mooie aanleiding om ouders en leerkrachten op 17 oktober te informeren over deze groep kinderen, die soms toch om een wat andere aanpak vraagt.

Ouders

In de lezing van ruim een uur neemt Janneke de eigenschappen en het gedrag van gevoelige,wilskrachtige kinderen onder de loep en biedt zo inzicht in lastige situaties en hoe die zijn aan te pakken. Praktisch, herkenbaar, soms confronterend, maar zeker ook verhelderend, voor zowel ouders als leerkrachten. Ook is er na afloop nog de kans om vragen te stellen aan Janneke en mede-auteur Josina Intrabartolo die veel kinderboeken rondom dit thema schreef. Er is tevens een grote boekenstand van uitgeverij Scrivo Media met boeken over onder meer hooggevoeligheid, hoogbegaafdheid, angsten en rouw.

De lezing wordt gehouden op woensdagavond 17 oktober om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) in het Witte Kerkje in Baarn. Toegang bedraagt 10 euro, incl. een kopje thee of koffie. Het adres: Kampstraat 8 in Baarn (parkeeradvies: De Brink).


Let op: wanneer u de tickets voor de lezing koopt, krijgt u een bevestiging van uw aankoop via de mail. Dit is tevens uw toegangsbewijs. Daags voor de lezing krijgt u nog een mail met een routebeschrijving en tips om in de omgeving te parkeren.

Eenmaal gekochte tickets zijn niet inwisselbaar, vanzelfsprekend kunt u wel iemand anders afvaardigen wanneer u niet kunt. 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal deze verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.