Gastenboek

  >                           


 • Geplaatst door Elske
  Geweldig om met onze kanjer de dag te evalueren... nog mooier dat hij nu zijn eigen verhalen terug kan lezen.
  Het mooiste van alles is dat hij rustiger in zij hoofd is en daar wordt iedereen bij ons blij van!!
 • Geplaatst door Marijke
  Langmuts op School is een schot in de roos. Ik verheug me op de overige drie boekjes. Alleen één opmerking: mijn kleindochter van 6 kan het boekje zelf lezen en dat doet ze met veel plezier. Ik vind alleen dat de tips achterin niet zo geschikt zijn voor een slimme zesjarige. Zou er na het verheel een blanco bladzijde kunnen komen, zodat we de (goede) tips er uit kunnen knippen zonder de laatste bladzijde van het verhaal geweld aan te doen ?
 • Geplaatst door Mireille
  Vandaag 'draakje vurig' binnen gekregen. Na de langmuts boeken bied dit boek ook weer veel herkenning. Meteen aan mijn dochte( 6 en 8) voorgelezen. En zijn vonden t mooi getekend met de kleuren voor hun gemoedstoestand. Dat gaf een mooi gesprek!
  Ook het 'pluk de dagboek' heb ik besteld en dat ziet er super uit. Ik verheug me nu al op het schrijven. Mijn dochter van 8 vond dat we dit net als haar smoeltjes boek ook wel samen in konden vullen. Maar dit boek is mooi iets alleen voor mama!
 • Geplaatst door Annelies
  Super zeg! Gister middag besteld vanmorgen al binnen. Het boekje:de gids over autisme bij Kids gaat ons hopelijk helpen voor ons en onze zoon van 7
 • Geplaatst door Sandra
  Geweldig het smoeltjes schrift. Mijn zoontje schrijft er iedere avond in en de tips en verhaaltjes zijn een feest van herkenning! De volgende bestelling wordt langmuts voor mijn zoontje van 4. Ik ben fan!
 • Geplaatst door Sandra
  Net het smoeltjes schrift besteld. Mijn zoontje van 8. Is heel gevoelig en streng voor zichzelf. Sociaal emotioneel zit hij flink in de knoop op dit moment. Ben heel benieuwd naar hoe hij reageert! Op school met zijn juf ook over gehad. Zij had nog nooit van het smoeltjes schrift gehoord. Dus zo gauw hij binnen is gaat hij mee naar school
 • Geplaatst door Marianne
  Mijn kleindochters van 11 en (bijna) 9 villen enthousiast en trouw iedere dag hun boekje in. Ik heb net voor allebei deel 2 besteld. Echt ontzettend leuk, ook als aandenken als ze volwassen zullen zijn.
 • Geplaatst door k oude nijhuis
  Heb een smoeltjesschrift besteld voor mijn zoontje, die nover een paar weken begint op zijn nieuwe school. Ben erg benieuwd
 • Geplaatst door Diana
  helemaal blij met Smoeltjesschrift en nog blijer met de supersnelle reactie ...
  Bedankt en er komen zeker weten nog meer bestellingen ..aan
 • Geplaatst door Diana
  Ziet er super uit en denk dat we er veel aan gaan hebben. Alleen zit er jammer genoeg een bladzijde tussen die maar voor de helft is.
 • Geplaatst door Gerda wubs
  Mijn dochter schrijft al enige tijd in haar smoeltjesschrift waar ze helemaal haar ei in kwijt kan, nu is mijn vraag of er nog een deel twee van het schrift is of komt? Ik wou haar niet nog eens hetzelfde boekje geven maar een vervolg erop is die ook in de handel?
 • Geplaatst door Gertie Kersten
  Vandaag was er een meisje van 10 jaar bij me in de praktijk die het smoeltjes schrift liet zien.
  Ik was er direct heel enthousiast over en heb er meteen twee besteld!
  Hartelijke groet,
  Gertie Kersten
  www.helenderwijs.nu
 • Geplaatst door Jennifer
  Ik heb net 2 smoeltjesschriften besteld voor allebei mijn zonen...Mijn oudste zoon heeft Dyslexie en heeft ADHD...Kben benieuwd hoe snel t er is en of ze t leuk vinden...
 • Geplaatst door www.popcorntimeclub.nl
  Ik hou ook van schrijven en ik heb veel boeken besteld van deze site
 • Geplaatst door Linda
  Heb pas al een smoeltjesboek voor mijn oudste (dyslectische) zoon (9jaar) besteld. We schrijven er samen in, super leuk. Nu wil de jongste van 6 jaar er ook heel graag één. Leuke gezamenlijke afsluiting van de dag! Aanrader
 • Geplaatst door annemie
  We zijn blij verrast door het effect van het boek het mooiste indianenverhaal op onze zoon. Hij luistert echt en wordt er rustig van! Tijdens het voorlezen ligt hij doodstil te luisteren. Dit hebben wij nooit gehad tijdens het voorlezen.
 • Geplaatst door Daphne
  Supersnel was het smoeltjesschrift bezorgd. Mijn dochter vind het helemaal geweldig. Iedere avond schrijft ze er in. Zodra het schriftje vol is, wil ze alweer een nieuwe hebben!
 • Geplaatst door Mirjam Boxem
  wauw wat een super snelle service, ik dacht even hoe kan dat nou. Zo snel dat kan echt niet. Vanmorgen half 11 besteld het boek van de ridder en het smoeltjesboek. En het lag om half 1 in de brievenbus. Ik begreep er helemaal niks van. Dank, dank, dank. Echt top!!!!!!
 • Geplaatst door Sonja Epping
  Ik ben erg fan van de Langmuts boekjes.
  Ik vind het hele rustgevende boekjes, want Langmuts is ook wel eens boos of verdrietig of bang net als ik. Dus vind ik het fijn om er in te lezen want het geeft vooral heel erg veel rust.
  En het zijn gewoon echt hele hele leuke boekjes.
  En ik kijk er heel erg naar uit dat "Langmuts op vakantie" uit komt.
  Groetjes Jeroen (9 jaar )
 • Geplaatst door Ilse
  Ik had op aanraden van een kennis het smoeltjesschrift voor mijn middelste zoon van 10 besteld. Hij is er helemaal happy mee. En zojuist ook besteld voor mijn jongste zoon van 8. Ik vind het geweldig hoe ze op gevarieerde manier van alles aangereikt krijgen. Mijn hb-hsk-ers luisteren hier wel naar
 • Geplaatst door Irma aikema
  Onze zoon van 17 is 15 jaar geleden overleden aan zaadbalkanker jammer dat er toen nog weinig over te lezen was ! We hebben wel goede begeleiding gehad van het VU ziekenhuis ook voor zijnen 13 jarige broertje. Ook onze overleden zoon heeft ons op zijn einde voorbereid dat was heel waardevol . Sterkte voor iedereen die hier mee te maken heeft.
 • Geplaatst door Dagmar Rose
  Ik kon wel huilen van blijdschap na het lezen van dit boekje. Zo exact wordt onze zoon omschreven. Wat een feest van herkenning. En wat fijn om je gevoel bevestigd te krijgen over hoe situaties aan te pakken. Echt een aanrader!
 • Geplaatst door Mirjam
  ik weet sinds ca een jaar dat mijn dochter een hsk is. Heb daar ook boeken over gelezen maar die waren mij toch te onduidelijk met tips. Had echt het idee van "ok..... En wat nu?" Via Facebook kwam ik in contact met kabouter langmuts. Heb dus nu 2 boekjes van langmuts, gids met tips voor hooggevoeligheid en voor beelddenkers besteld. Hoop dat ik hier echt wat mee kan om mijn meisje beter te begrijpen
 • Geplaatst door Arrianne
  Ik heb zojuist het smoeltjes schrift besteld! Lijkt me echt wat voor mijn jongste!
 • Geplaatst door renate
  Boekje 80 tips voor hooggevoelige kinderen pas gekocht.wat een herkenning vonden wij in onze dochter van 7. Wij hebben zeker wat aan de tips en zijn heel blij met het boekje.boekje is nu bij 1 van de opa's en oma's om zo de familie langs te gaan en de school is ook aan de beurt. Boekje 80 tips voor beelddenkende kids gaan we ook bestellen.
 • Geplaatst door Ien
  echt interessant en ga ik zeker bestellen. Zowel voor kleindochter Jet als Kleinzoon Guus
 • Geplaatst door jolanda de Jong
  Wat een prettige samenwerking heb ik ervaren met Josina. Onze lezing hooggevoelige kinderen was top en de toegevoegde waarde van gids hooggevoelige kids, hoogbegaafde kids en beelddenkende kids hebben zeker een dienst bewezen. Dank je wel voor het meedenken met de verkoop van deze mooie maar vooral informatieve handige boekjes
 • Geplaatst door Anneke van der Linden
  De kleinschaligheid van deze uitgeverij maakt het lezen van de boekjes zo bijzonder waardevol. Het zijn kleine juweeltjes. De boekjes zijn vaak zo handig in gebruik voor ouders en hulpverleners. Ook voor de kinderen wordt er veel gedaan. Dank uitgeverijtje Scrivo. Blijf zoals je bent!
 • Geplaatst door Trudie van Megen
  Boeken met gevoel, herkenning en aandacht voor thema's die zo belangrijk zijn. En weet je wat zo sterk is aan deze boeken? Ze vragen iets van je leesplezier en nieuwsgierigheid en niet van je technische leesvaardigheid. Ik gebruik ze vooral vaak bij leerkrachten. De mensen die zo'n belangrijke rol hebben in het leven van een kind. Maar ook de mensen die soms overlopen van alle werkzaamheden. Zij hebben niet de tijd om hele boeken door te spitten, maar ze willen wel graag dat weten wat nodig is voor kinderen. Deze boeken zijn praktisch, goed te begrijpen, sluiten aan bij de dagelijkse praktijk en je ervaart meteen succes doordat je de inhoud meteen in kan zetten. Leerkracht blij, kind blij, ouders blij en ik blij. Echte aanraders dus voor een mooie prijs!
 • Geplaatst door Manon van der Heijden-Lodder
  Als natuurgeneeskundig therapeut werk ik veel met ouders en hun kinderen die gevoelig zijn.
  En hoe fijn is het om dan aan ouders zulke praktische gidsjes mee te kunnen geven die meteen handvatten geven voor in het alledaagse leven. Reacties van ouders zijn positief! Het is direct toepasbaar in de thuissituatie. Ook zijn er ouders die een gidsje aan de leraar van hun kind laten lezen: kort, krachtig en waardevol.
  En dan heb je nog de boekjes van Langmuts, een echte aanrader, ook ideaal om door opa's en oma's voor te laten lezen zodat ook zij meer inzicht krijgen in hun gevoelige kleinkind(eren)

  Kortom voor iedereen meer inzicht en bewustwording om deze prachtige gevoelige kinderen te begeleiden!

  Manon
 • Geplaatst door Anna Maria
  Laatst heb ik de gids over beelddenkende kids gekocht. Wat was dat een eye-opener. Het bleek ook over mij te gaan! De gids over hooggevoelige kids kende ik al en ook daar heb ik veel aan gehad. Het zijn mooie boekjes voor een mooie prijs.
 • Geplaatst door Leonie Le Doux
  Ben al bijna 35 jaar werkzaam met volwassenen en kinderen die zowel Hooggevoeligheid en of hoogbegaafd zijn.De zogenaamde nieuwe tijdskinderen.
  De boekjes sluiten hier byzonder op aan en geven ook veel volwassenen tools Helemaal
  Prima Leonie
 • Geplaatst door corine
  In mijn praktijk voor remedial teaching vroeg een moeder zich af, of haar kind misschien hooggevoelig was. Ik gaf Ridder Zeldenmoed mee om thuis aan hem voor te lezen. Het was een groot succes! Beiden keken elke dag uit naar het voorleesmoment om te horen, hoe het verder ging met het verhaal.....!
 • Geplaatst door Mia
  Nog maar pas ontdekt dat ons kleindochtertje van 3 en half HSK is. De boekjes Langmuts allemaal gekocht. Langmuts op school heb ik aan haar kleuterjuf gegeven, zij kende HSP niet en vroeg meer uitleg. Heb zelf genoten van Langmuts en zijn verhaaltjes. Sint zal deze boekjes brengen. Dank je wel.
 • Geplaatst door
  erg leuk de boekjes van Langmuts, komt er ook nog een derde?
 • Geplaatst door Greta Krijgsman
  Als Kindercoach heb Kabouter Langmuts heb ik inmiddels aan veel ouders aangeraden als Kindercoach. Ik vind het nl. geweldige boekjes en echt... Ze zijn zoo bijzonder! Compliment!
 • Geplaatst door heidi
  goeiemiddag ,heb net de gids bestelt voor hooggevoelige kids
  ben weet nog maar pas dat mijn dochtertje een hsk is en daardoor ben ik er ook zelf achter gekomen dat ikzelf ook hooggevoelig ben
 • Geplaatst door maria
  Goedemiddag ;Ook ik heb de twee boekjes van langmuts besteld en vind ze heerlijk om voor te lezen aan onze kleinzoon van 3 jaar .Hij vraagt er zelf naar als hij bij opa en oma is zo mooi vind hij ze ,ook de tekeningen zijn prachtig we bouwen nu regelmatig zijn stilteplekje.
 • Geplaatst door a pegels
  Goedemiddag,
  Het is al enige tijd geleden dat wij het boekje;langmuts is een held gekocht hebben.Onze zoon heeft het boekje gelezen en zei nadien;zeg mam ik lijk wel wat op die kabouter!hij wist ook punten te benoemen waar hij wel en waar hij geen last van had!Het vermoeden dat hij dus hooggevoelig is,werd zo voor ons bevestigd.Fijn want zo vallen veel puzzelstukkjes op zijn plaats(nog even dit;ik heb vantevoren niets aan mijn zoon over ons vermoeden verteld)Prachtig hoe het boekje alles verwoord!
 • Geplaatst door Sandra van Bijsterveld
  Ik heb net "de gids voor hooggevoelige kids" binnen.Had al een boekje over hooggevoeligheid,maar daar werd alleen in beschreven wat het is.Toen ik die uit had dacht ik:"ja en nu?" Dus daarom ben ik nu superblij met deze gids met goede tips!! Een en al herkenning.(ook voor mij zelf) Heb gelijk ook de langmuts boekjes besteld.Thanks!!
 • Geplaatst door Milenka Brouwer
  Zojuist het boekje De Gids over Hooggevoelige Kinderen met 75 tips gelezen. Heerlijk praktisch, veel tips, feest der herkenning! Het boekje is lekker kort: handig ook om aan anderen te laten lezen, die nog niet bekend zijn met HSK.
 • Geplaatst door Eelco Noortman
  Langmuts is geweldig. Deze gevoelige kinderen zijn vaak onzeker. Hoe kunnen wij hun "gave" beter uitleggen dan met een kinderverhaal. Dank je
 • Geplaatst door Sanne van der Lubben, Praktijk Respectvol Opvoeden
  Wat een leuke, positieve boekjes zijn de 2 Langmuts-boeken! Sluit mooi aan bij de beleving van kinderen. Ik gebruik hem ook voor lezingen aan volwassenen, zodat zij ook op een andere manier (dan informatie vertellen) kennis maken met hoog sensitieve kinderen!
 • Geplaatst door Sonja
  Het 1e boek: "Langmuts is een held" hebben we met veel plezier al diverse keren gelezen voor onze zoon van 5, ik bestel nu heel graag het boek "Langmuts op school", want het is heel herkenbaar en absoluut waardevol voor gevoelige kinderen, die ook veel van de kleine kabouter herkennen.
 • Geplaatst door Marianne Langemeijer, Praktijk voor kwaliteitsopvoeding
  Prachtig geschreven boekje en erg leuke tekeningen. Heel bruikbaar. Ik adviseer het graag aan ouders.
 • Geplaatst door Inham, praktijk voor NEI coaching
  Het verhaal van Langmuts vertel ik aan kinderen en volwassenen! Als coach van HSP-ers is Langmuts ook mijn held! Hij vertelt wat ik de HSP-ers in mijn praktijk wil leren: Het is oké om HSP-er te zijn!
  Ben benieuwd naar het volgende verhaal van Langmuts!
 • Geplaatst door H.Bruinsma-Huisman
  Een fantastisch boekje voor ons HSP kleindochtertje van drie en half jaar...ze was er heel blij mee , en we hopen dat doormiddel van dit boekje meerdere mensen begrip krijgen voor wat het betekend om hoog gevoelig (HSP)te zijn...
 • Geplaatst door Annelyn de Boer
  Ik ben zelf hoogsensitief en begeleid HSP-ers (vanaf ongeveer 17 jaar tot een jaar of 60) in mijn praktijk. Doordat in mijn omgeving steeds bekender wordt wat ik doe en wat HSP betekent krijg ik steeds meer vragen. Ook over jonge HSP-ertjes. Dit boek is een fantastisch boek om de jongere kinderen vertrouwd te maken met hun `anders-zijn`, zonder zich onzeker te hoeven gaan voelen.

  Annelyn de Boer Coaching
 • Geplaatst door Leonie
  Gister het boek Langmuts is een held besteld en vanmorgen al bezorgd! Helemaal top. Is een verjaardagscadeau en ik denk dat onze buurjongen er heel blij mee zal zijn.
 • Geplaatst door Praktijk Eigentijdse Kinderen
  Ik heb vanmiddag het boek ontvangen en heb het meteen gelezen. Ik vind het boek ontzettend leuk! Wat ik vooral leuk vind is dat Kabouter Langmuts eerst al zijn zintuigen afdekt (wat erg leuk getekend is!) om er vervolgens achter te komen dat het ook heel prettig en nuttig kan zijn om zo goed te horen, zien, voelen en ruiken! Het verhaal laat goed zien wat hooggevoelig zijn inhoudt zonder dat het te `zwaar` wordt en de benadering is positief. Een aanrader!

Gastenboek

 • 27-02-2017 - Geweldig om met onze kanjer de dag te evalueren... nog...  lees meer
 • 08-02-2017 - Langmuts op School is een schot in de roos. Ik...  lees meer
 • 20-08-2016 - Vandaag 'draakje vurig' binnen gekregen. Na de langmuts boeken bied...  lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Aanbieding

Langmuts-reeks € 51,80 € 39,95
© 2010 - 2017 Scrivo Media | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel