Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de boeken bestellen?

U kunt de boeken verkrijgen via onze webwinkel. Maar natuurlijk kunt u ons ook bellen. Ons telefoonnummer is: 0318 59 04 36.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling heb?

Wij streven ernaar om de boeken binnen 48 uur te versturen na ontvangst van de bestelling/betaling. 

Moet ik nog verzendkosten betalen?

Particulieren hoeven geen verzendkosten te betalen bij bestellingen vanaf €10,- binnen Nederland. Aan onze Belgische klanten vragen wij altijd een tegemoetkoming in de verzendkosten. 

Zijn jullie boeken ook te koop in de boekhandel?

Onze boeken beschikken over een ISBN-nummer en onze uitgeverij is aangesloten op de systemen van het Centraal Boekhuis. Daardoor zijn onze boeken ook via boekhandels en dus ook bol.com te bestellen. Uiteraard werken we ook graag samen met boekhandels of wederverkopers die buiten het Centraal Boekhuis inkopen.

Kan ik korting krijgen?

In Nederland hebben alle boeken een vaste boekenprijs. Dit is wettelijk zo bepaald. Dus mogen wij geen korting geven op enkele stuks.  Wel krijg je korting als je meerdere exemplaren bestelt van een titel. Die bedraagt vijf procent bij levering van tenminste 10 exemplaren van eenzelfde boek en 10 procent bij levering van tenminste 30 exemplaren. Wilt u honderd boeken of meer bestellen voor uw praktijk of bedrijf? Dan mogen we wel een ruime korting geven volgens de wet. Dat doen we dan ook graag: neem contact op met Scrivo Media: : 0318 25 64 14 

Ik ben kindercoach of therapeut. Kan ik jullie boeken ook verkopen?

Dat kan! Steeds meer therapeuten en coaches doen dat ook. Zij kunnen de boeken tegen een aantrekkelijke inkoopprijs aanschaffen. Meer weten? Neem contact op met Mark Hemmer om de details te bespreken. 

Ik heb zelf een boek geschreven. Willen jullie dat uitgeven?

Nee. Scrivo Media is een kleinschalige uitgeverij die zelf auteurs zoekt bij de onderwerpen. Op die manier weten we zeker dat de uitwerking past bij onze filosofie. 

 

 

Gastenboek

  • 27-02-2017 - Geweldig om met onze kanjer de dag te evalueren... nog...  lees meer
  • 08-02-2017 - Langmuts op School is een schot in de roos. Ik...  lees meer
  • 20-08-2016 - Vandaag 'draakje vurig' binnen gekregen. Na de langmuts boeken bied...  lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Aanbieding

Kanguru-gevoelig € 29,85 € 24,95
© 2010 - 2017 Scrivo Media | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel