Zie wat je kind beweegt
Reviews | Review toevoegen

Nieuw!! Dit product is nog niet leverbaar. U kunt het natuurlijk wel alvast bestellen. Het boek wordt op 25 maart gelanceerd. Daarna sturen wij het u zo snel mogelijk toe.

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 17,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product? Neem contact met ons op!

Stel ons uw vraag

Buitensporig huilen van je baby, gefrustreerde boosheid van je peuterpuber, druk gedrag of extreem slecht eten. Aan het gedrag van een jong kind merk je meestal wel dat het niet goed in zijn vel zit. Maar wat er precies aan de hand is, is veel minder duidelijk.

Volgens kinderfysiotherapeute Suzanne Strijbosch-van Snippenberg is de oorzaak van het gedrag vaak terug te vinden in de motorische ontwikkeling of de verwerking van prikkels. In dit boek vertelt ze in zeer heldere taal over onder meer sensorische informatieverwerking, prikkelbehoefte, over- en onderprikkeling en hoogsensitiviteit, toegespitst op kinderen van 0 tot 6 jaar. De inzichten en de direct toepasbare, praktische tips zorgen ervoor dat je voortaan beter begrijpt wat je kind beweegt en hoe je daarop kunt inspelen.

Auteur: Strijbosch-Snippenberg, Suzanne
ISBN: 9789491687563
Leeftijd: toegespitst op kinderen van 0 tot 6 jaar. 
Aantal pagina's: 108
Uitvoering: Hardcover

Over de auteur
Suzanne Strijbosch schreef eerder de Gids over prikkelverwerking bij kids. Ze is eigenaar van Just see me, een praktijk voor kinderfysiocoaching in Venray.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal deze verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.