Retourneren

Herroepingsrecht
Als een boek onverhoopt niet aanspreekt, heeft u natuurlijk het recht om van de koop af te zien. U kunt dit doen binnen veertien dagen na de dag waarop u de artikelen hebt ontvangen. U kunt ons bellen, een mailtje sturen of het retourformulier gebruiken. De niet gewenste artikelen kunt u binnen veertien dagen nadat u van de aankoop hebt afgezien aan ons retourneren. De verzendkosten hiervan zijn voor eigen rekening. We maken het bedrag binnen veertien dagen na uw melding over, mits wij uiteraard binnen die termijn het artikel retour hebben ontvangen.

Gebruik of beschadiging door toedoen van ontvanger
Het product dient ongebruikt en onbeschadigd aan ons te worden geretourneerd. Wanneer het product zichtbaar gebruikt is of door toedoen van de ontvanger beschadigd is, kan de waardevermindering aan u worden doorberekend.

Garantie
Op onze boeken is de wettelijke garantie van toepassing. U heeft recht op een goed product. Bij levering van een beschadigd boek (bijv. bij een misdruk, een ezelsoor of een bindingsfout) heeft u recht op gratis vervanging of teruggave van het aankoopbedrag. Wij verzoeken u om in dit geval even telefonisch (0318 - 59 04 36) of per e-mail (info@scrivomedia.nl) contact met ons op te nemen.