Lezing 'Vakantie met hooggevoelige kinderen'
Lezing 'Vakantie met hooggevoelige kinderen'
Reviews | Review toevoegen

Floor van Lier schreef de nieuwe gids 'Op vakantie met hooggevoelige kids' Tijdens deze avond geeft zij inzichten en tips voor een fijne vakantie met hooggevoelige kinderen.

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 5,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product? Neem contact met ons op!

Stel ons uw vraag

Vakantie!! Hoezeer we elke keer ook uitkijken naar dit moment van ‘niets moeten' en uitrusten; in de praktijk kan het wegvallen van de dagelijkse structuur en de vele nieuwe indrukken ook tot spanningen leiden.

Wil je dit jaar met je gezin optimaal genieten van je vakantie? Kom dinsdagavond 4 juni naar de bibliotheek van Uden. Daar geeft Floor van Lier, trainer en coach op het gebied van hooggevoeligheid, ter gelegenheid van de lancering van haar boek ‘Op vakantie met hooggevoelige kids’ een praktische lezing. Zij deelt op een toegankelijke manier inzichten en tips uit haar gids en uit de praktijk, die ervoor zorgen dat vakantie met hooggevoelige kinderen ook echt een relaxte periode wordt.

Over Floor
Floor van Lier is trainer, coach en expert op het gebied van hoogsensitiviteit, en met name op het gebied van opvoeding en onderwijs. Ze won al twee keer (in 2017 en 2018) de prijs ‘HSP-professional van het jaar’ in bovenstaande categorie. Ze geeft voorlichting, training en workshops op scholen en aan ouders via verschillende kanalen. Daarnaast is Floor moeder van drie hoogsensitieve kinderen..

Praktische info
Scrivo Media is deze avond aanwezig met een grote boekenkraam. Ook is er de gelegenheid om de nieuwe gids te laten signeren door Floor.

De lezing wordt gehouden in de bibliotheek van Uden, Mondriaanplein 16.
Inloop vanaf 19.30 (start om 20 uur) en duurt tot ongeveer 21.30 uur.
De toegang is 5 euro, inclusief een kop koffie of thee.

LET OP: de orderbevestiging/uw ordernummer is tevens entreebewijs.
Annulering is niet mogelijk; wel kunt u natuurlijk iemand anders afvaardigen.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal deze verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.