Langmuts op school
2 Reviews | Review toevoegen

‘Langmuts op school’ is een prima aanleiding om met jonge hoogsensitieve kinderen te praten over hun schoolbeleving. Geschikt voor 3-7 jaar.

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

Binnen NL 1-2 werkdagen.

€ 12,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product? Neem contact met ons op!

Stel ons uw vraag

Auteur: Josina Intrabartolo
Illustrator: Dinie de Zeeuw
ISBN: 9789081267243
Leeftijd: 3 t/m 7 jaar
Aantal pagina's: 32
Uitvoering: Hard cover
Gewicht: 240 gr.
Formaat: 243 x 169 x 9 mm

Langmuts op school - Voor alle kleine helden die hun plek vinden in een woelige wereld. 

Kabouter Langmuts vindt het meestal fijn op school, maar wordt er wel vaak moe. Op een dag komt hij niet meer terug van het buitenspelen. Waar zou Langmuts zijn? Iedereen gaat zoeken, zelfs zijn vriend Kleine Uil. Nadat ze hem uiteindelijk hebben gevonden, bedenkt juf Tara een plan om het op school nog fijner te maken voor Langmuts.

‘Langmuts op school’ is een prima aanleiding om met jonge hoogsensitieve kinderen te praten over hun schoolbeleving. Inclusief tien uitgebreide tips voor ouders en leerkrachten voor een zo plezierig mogelijke schooltijd.

Wil je weten wat een hoogsensitief jongetje van het boek vond? Lees deze leuke recensie.

 

Recensies

NBD Biblion
De hooggevoelige kabouter Langmuts vindt het leuk op school, maar wordt erg moe van lawaai en onverwachte dingen. Vanmiddag heeft de klas drukke spelletjes gedaan en nu wil hij eigenlijk naar huis. Als de kinderen buiten gaan spelen, trekt hij zich terug in de rustige poppenhoek. Dit prentenboek geeft op vriendelijke en begrijpelijke wijze informatie over hoogsensitieve kinderen en maakt de kenmerkende aspecten bespreekbaar. Het creeren van een stilteplek in de klas is de belangrijkste boodschap van dit tweede boekje met kabouter Langmuts in de hoofdrol. De zwarte pentekeningen van allerlei afmetingen zijn ingekleurd met waterverf. Ze zijn zacht en fris van kleur, vriendelijk en duidelijk. De tekst is gedrukt in een kleine, maar duidelijke letter en staat in blokjes naast, onder en boven de illustraties. De stijl is natuurlijk en positief. Afgesloten wordt met tien uitgebreide tips voor ouders en leerkrachten. Vanaf ca. 4 t/m 8 jaar. Eerder verscheen 'Langmuts is een held'* (2010). Handzaam en verhelderend boekje over hooggevoelige kinderen. 

 

 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Eline - 01-09-2018 09:21

Het verhaal is leuk en begrijpelijk. De tekeningen vind ik echter niet aansprekend en van matige kwaliteit. Mijn zoontje vind het verhaal leuk en herkenbaar

Ilona R - 09-07-2017 09:30

Wat een fijn boek! Toen we hem aan onze zijn voorlazen (toen 5 jaar en in groep 2), was zijn eerste reactie: mam, dit boek gaat over mij! Zo fijn om herkenning te vinden voor hem én ons! We hebben alle boeken en af en toe leest hij er nog wel in (nu 7,5 jaar).

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.