Het hooggevoelige kind met een sterke wil 5 4
Het hooggevoelige kind met een sterke wil
Reviews | Review toevoegen

Dertig procent van de hooggevoelige kinderen combineren hun hoge mate van gevoeligheid met een ijzersterke wil.

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

Wij streven naar levering binnen 2 werkdagen

€ 19,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product? Neem contact met ons op!

Auteur: Janneke van Olphen
Illustraties: Martine Goudappel
ISBN: 9789491687440
Aantal pagina's: 128
Uitvoering: Hard cover
Gewicht: 475 gr.
Formaat: 242 x 171 x 17 mm

Wie denkt dat hooggevoelige kinderen vooral rustig, bedachtzaam en teruggetrokken zijn, komt in dertig procent van de gevallen bedrogen uit. De hooggevoelige kinderen met een sterke wil zijn op zoek naar nieuwe belevenissen en avonturen, ook al druist dat vaak in tegen hun gevoelige inborst. Een pittige combinatie, die geregeld leidt tot vurige uitbarstingen bij kinderen en wanhoop bij ouders. Janneke van Olphen geeft ouders en andere opvoeders op zeer toegankelijke wijze inzicht in de innerlijke wereld van deze categorie hooggevoeligen. Met dat inzicht zullen zij beter weten om te gaan met de vurigheid van hun gevoelige kinderen. En dat zal uiteindelijk het hele gezin ten goede komen.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal deze verschijnen op deze pagina.

Rabia -

Eindelijke gevonden waar ik zo lang naar zocht. Mijn superlieve gevoelige zoon...maar tegelijkertijd ijzersterk én een ijzersterke wil. Nu weet ik hoe het komt en hoe ik hem het beste kan begeleiden

Jose Derks -

Wat een uitkomst dit boek!
Al veel herkenning in de eerste hoofdstukken over het innerlijke meisje en jongetje. En daarna veel praktische tips waarmee je aan de slag kan.
Er is na het lezen zeker minder strijd in huis en kunnen allemaal beter ontspannen.

Maaike -

Eén en al herkenning in dit boek! Duidelijke uitleg van de innerlijke strijd die je kind voert en hoe je deze kunt helpen te ontspannen. Echt een aanrader! En ook zeer toepasbaar op jonge kinderen.

Amelie -

Met 5 hooggevoelige mensen in huis, waarvan 3 met een sterke wil is dit boek geen overbodige luxe! Ze vertelt heel helder en duidelijk hoe het in elkaar zit, met genoeg praktijkvoorbeelden. We zijn gelijk aan de slag gegaan met dit boek en de opdrachten sloten mooi aan bij ons en onze kinderen.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Relevante producten

Draakje Vurig

€ 12,95

Bestellen

SmoeltjesSchrift

€ 14,50

Bestellen