Webwinkel Keurmerk

Het hooggevoelige kind met een sterke wil

Het hooggevoelige kind met een sterke wil Het hooggevoelige kind met een sterke wil Het hooggevoelige kind met een sterke wil Het hooggevoelige kind met een sterke wil
Het hooggevoelige kind met een sterke wil Het hooggevoelige kind met een sterke wil Het hooggevoelige kind met een sterke wil Het hooggevoelige kind met een sterke wil
Het hooggevoelige kind met een sterke wil
6 Reviews | Review toevoegen
Dertig procent van de hooggevoelige kinderen combineren hun hoge mate van gevoeligheid met een ijzersterke wil. Een pittige combinatie.

Verzendkosten

€ 0,00

Standaard levertijd

NL/BE: 1-2 werkdagen

€ 22,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product? Neem contact met ons op!

Stel ons uw vraag

Wie denkt dat hooggevoelige kinderen vooral rustig, bedachtzaam en teruggetrokken zijn, komt in dertig procent van de gevallen bedrogen uit. De hooggevoelige kinderen met een sterke wil zijn op zoek naar nieuwe belevenissen en avonturen, ook al druist dat vaak in tegen hun gevoelige inborst. Een pittige combinatie, die geregeld leidt tot vurige uitbarstingen bij kinderen en wanhoop bij ouders. Auteur Janneke van Olphen geeft ouders en andere opvoeders op zeer toegankelijke wijze inzicht in de innerlijke wereld van deze categorie hooggevoeligen. Met dat inzicht zullen zij beter weten om te gaan met de vurigheid van hun gevoelige kinderen. En dat zal uiteindelijk het hele gezin ten goede komen.

Janneke van Olphen, psychologe, houdt zich al jaren bezig met de combinatie hooggevoelig en strong willed. In haar boek 'Hooggevoelig kind met een sterke wil' geeft zij ouders (en andere verzorgers) inzicht in de wijze waarop deze combinatie van karaktereigenschappen invloed heeft op het gedrag van het kind. Dat doet zij door gebruik te maken van het verhelderende model van de innerlijke familie. Op praktische en toegankelijke wijze leer je hoe je met zowel de hoge gevoeligheid als met de vurige, sterke wil van je zoon of dochter kunt omgaan. Dat zal de rust en harmonie in het gezin ten goede komen. Samen met Josina Intrabartolo schreef Janneke al eerder 'Draakje Vurig' en 'Draakje Vurig op school'.  Deze bestsellers zorgen voor herkenning bij hooggevoelige kinderen met een sterke wil. 

Auteur: Janneke van Olphen
Illustrator: Martine Goudappel
ISBN:9789491687440
Aantal pagina's: 128
Uitvoering: Hardcover
Gewicht: 475 gr. 
Formaat: 242 x 171 x 17


 

Sorteren op:

Review toevoegen
Beja Pingnet - 01-03-2018 21:37

Aangenaam, interessant en makkelijk om te lezen. Een aanrader !
Een innerlijk meisje (gevoeligheid) en een innerlijk jongetje (sterke wil); gewoonlijk staat het innerlijk jongetje voorop en wordt het innerlijk meisje achteruit geduwd. Alleen op spanningsvolle momenten, na lang volhouden, geeft het innerlijk jongetje het (even) op. Het innerlijk meisje neemt over en komt met veel verdriet, wanhoop en nood aan verbinding eindelijk op voorgrond. Een interessant spanningsmechanisme ! Ook het laatste hoofdstuk, je kind laten meewerken, heb ik met plezier gelezen.

Monique - 15-08-2017 19:01

Enthousiast! Duidelijke uitleg, leuke opzet van het boek, toegankelijk voor iedereen, veel (praktijk)voorbeelden die direct toepasbaar zijn. Ik ben nu 1,5 week aan aan de slag geweest (!) naar mijn 10-jarige dochter toe met goed resultaat. Dus het is niet alleen geschikt voor kleine kinderen, maar ook voor jonge beginnende tieners ... Aanrader dus!

Rabia - 18-07-2017 22:26

Eindelijke gevonden waar ik zo lang naar zocht. Mijn superlieve gevoelige zoon...maar tegelijkertijd ijzersterk én een ijzersterke wil. Nu weet ik hoe het komt en hoe ik hem het beste kan begeleiden

Jose Derks - 18-07-2017 09:43

Wat een uitkomst dit boek!
Al veel herkenning in de eerste hoofdstukken over het innerlijke meisje en jongetje. En daarna veel praktische tips waarmee je aan de slag kan.
Er is na het lezen zeker minder strijd in huis en kunnen allemaal beter ontspannen.

Maaike - 07-07-2017 22:04

Eén en al herkenning in dit boek! Duidelijke uitleg van de innerlijke strijd die je kind voert en hoe je deze kunt helpen te ontspannen. Echt een aanrader! En ook zeer toepasbaar op jonge kinderen.

Amelie - 03-07-2017 13:23

Met 5 hooggevoelige mensen in huis, waarvan 3 met een sterke wil is dit boek geen overbodige luxe! Ze vertelt heel helder en duidelijk hoe het in elkaar zit, met genoeg praktijkvoorbeelden. We zijn gelijk aan de slag gegaan met dit boek en de opdrachten sloten mooi aan bij ons en onze kinderen.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.