Webwinkel Keurmerk

Fin probeert iets nieuws

Fin probeert iets nieuws Fin probeert iets nieuws Fin probeert iets nieuws Fin probeert iets nieuws Fin probeert iets nieuws Fin probeert iets nieuws
Fin probeert iets nieuws Fin probeert iets nieuws Fin probeert iets nieuws Fin probeert iets nieuws Fin probeert iets nieuws Fin probeert iets nieuws
Fin probeert iets nieuws
4 Reviews | Review toevoegen
Ontdek samen met Fin de weg van faalangst naar probeerplezier, aan de hand van dit bemoedigende en humorvolle prentenboek. Met tips achterin voor ouders en kind!

Verzendkosten

€ 0,00

Standaard levertijd

NL/BE: 1-2 werkdagen

€ 17,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product? Neem contact met ons op!

Stel ons uw vraag

Fin woont in een paleis en heeft een heerlijk verzorgd leventje, totdat haar lakeien door een stom en grappig toeval uitgeschakeld worden. Nu moet ze zelf aan de slag en dat valt helemaal niet mee. Gelukkig krijgt ze steun en wijze raad van haar lakeien... Een bemoedigend en gevoelig prentenboek vol humor over het aangaan van uitdagingen en het overwinnen van de angst om te falen. Voor kinderen vanaf 3/4 tot 8 jaar. 

Over de makers

'Fin probeert iets nieuws' is geschreven door Katja de Ploeg. Zij is oprichter en leidster van een Peuterplus-groep en voormalig kleuterjuf.  Katja gebruikt de inzichten en ervaringen die zij heeft opgedaan over faalangst om kinderen te motiveren om de uitdagingen toch aan te gaan. De prachtige illustraties in het boek zijn gemaakt door Kelly Bakker-van Doorn. 


Titel: Fin probeert iets nieuws
Ondertitel: van faalangst naar probeerplezier
Auteur: Katja de Ploeg
Illustrator: Kelly Bakker - van Doorn
ISBN: 9789491687907
Aantal pag. 40
Uitvoering: gebonden
Formaat: 165x235 mm

 

Sorteren op:

Review toevoegen
Mrln - 22-03-2023 22:04

Heel blij met dit leuke boek! Het verhaal zit goed in elkaar en onze dametjes lezen het graag. Achterin het boek vind je nog handige en concrete tips als ouder.

Anne-Marie van Berkel - 02-02-2023 18:40

Dit is een erg leuk boek. Het verhaal zit heel goed in elkaar en de illustraties zijn ook leuk met kleine grapjes erin verwerkt!

Marga. - 23-01-2023 16:59

Een heel erg leuk en leerzaam boekje, met achterin ook nog tips en trucs om in de praktijk te brengen. Zowel voor kinderen als opvoeders en belangstellenden!

Henriëtte - 16-01-2023 19:54

Ik vind het een fris, grappig en leuk geschreven verhaal met dito tekeningen! Er staan goede tips in en niet alleen voor kinderen, maar zeker ook voor ouders en oma’s en opa’s 😀👍

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies