Webwinkel Keurmerk

Faalangst

Faalangst Faalangst Faalangst
Faalangst Faalangst Faalangst
Faalangst
1 Review | Review toevoegen
Een praktische gids om faalangstige kinderen en hun ouders/leerkrachten, jongeren en volwassenen inzicht te geven in wat faalangst is en wat je ertegen kunt ondernemen.

Verzendkosten

€ 1,99

Standaard levertijd

NL/BE: 1-2 werkdagen

€ 12,95
€ 7,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product? Neem contact met ons op!

Stel ons uw vraag

Het uitstellen van moeilijke taken, een paniekgevoel als je ineens in het middelpunt van de belangstelling staat of een totale blackout tijdens een examen. Faalangst kan zich in vele vormen en situaties manifesteren. De overeenkomst is meestal hetzelfde; de angst belemmert je in je functioneren of presteren.

Over de auteur:
Barbara van der Waarde, orthopedagoog, schreef deze praktische gids om faalangstige kinderen en hun ouders/leerkrachten, jongeren en volwassenen inzicht te geven in wat faalangst is en wat je ertegen kunt ondernemen. Hoewel het niet eenvoudig is om faalangst te overwinnen, wil deze gids je helpen om te groeien naar het moment waarop je zonder (teveel) schroom kunt laten zien wie je bent en wat je kunt.

Voorwoord
Toen Josina van Scrivo Media me mailde en vroeg of ik een gids over faalangst wilde schrijven, stuurde ik het volgende mailtje terug: "Wat een supergave vraag! Jeetje, ik voel me meteen ongemakkelijk erdoor, want 'Wie ben ik nou?' en 'Ik ben toch geen expert op dit gebied', etc. Klassiek gevalletje faalangst dus meteen al, haha! Het lijkt me supergaaf om te doen."

Daarmee was de toon voor dit boekje gezet!

Faalangst komt bij alle leeftijden voor. Hoewel de gids in eerste instantie is gericht op oudere kinderen, jongeren en volwassenen die zorg voor hen dragen (ouders, leraren en professionals) kan het voor iedere faalangstige een bron van informatie zijn. Kies vooral de tips uit die bij jou, je kind of leerling passen. 

Deze gids is bedoeld als inspiratiebron. Het is geen volledige opsomming van alle mogelijke tips of theorieën. rondom faalangst, maar het geeft je misschien een zetje in de juiste richting. 

Auteur: Barbara van der Waarde
Titel, Faalangst: tips en trucs
ISBN: 9789491687518
Aantal pagina's: 96
Uitvoering: Soft cover
Gewicht: 166 gr. 
Formaat: 180 x 130 x 9

Sorteren op:

Review toevoegen
Petra - 28-07-2019 22:03

Herkenbaar om te lezen, met een aantal praktische tips om meteen toe te passen.
Ik had echter iets meer nieuwe informatie verwacht, veel van wat ik las was al eigenlijk bekend.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.