Faalangst
1 Reviews | Review toevoegen

Een praktische gids om faalangstige kinderen en hun ouders/leerkrachten, jongeren en volwassenen inzicht te geven in wat faalangst is en wat je ertegen kunt ondernemen.

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

Binnen NL 1-2 werkdagen.

€ 12,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product? Neem contact met ons op!

Stel ons uw vraag

Het uitstellen van moeilijke taken, een paniekgevoel als je ineens in het middelpunt van de belangstelling staat of een totale blackout tijdens een examen. Faalangst kan zich in vele vormen en situaties manifesteren. De overeenkomst is meestal hetzelfde; de angst belemmert je in je functioneren of presteren.

Barbara van der Waarde, orthopedagoog, schreef deze praktische gids om faalangstige kinderen en hun ouders/leerkrachten, jongeren en volwassenen inzicht te geven in wat faalangst is en wat je ertegen kunt ondernemen. Hoewel het niet eenvoudig is om faalangst te overwinnen, wil deze gids je helpen om te groeien naar het moment waarop je zonder (teveel) schroom kunt laten zien wie je bent en wat je kunt.

Auteur: Barbara van der Waarde

ISBN: 9789491687518

Aantal pagina's: 96

Uitvoering: Soft cover

Gewicht: 163 gr.

Formaat: 18 x 130 x 9 mm

 

Voorwoord

Toen Josina van Scrivo Media me mailde en vroeg of ik een gids over faalangst wilde schrijven, stuurde ik het volgende mailtje terug: "Wat een supergave vraag! Jeetje, ik voel me meteen ongemakkelijk erdoor, want 'Wie ben ik nou?' en 'Ik ben toch geen expert op dit gebied', etc. Klassiek gevalletje faalangst dus meteen al, haha! Het lijkt me supergaaf om te doen."

Daarmee was de toon voor dit boekje gezet!

Faalangst komt bij alle leeftijden voor. Hoewel de gids in eerste instantie is gericht op oudere kinderen, jongeren en volwassenen die zorg voor hen dragen (ouders, leraren en professionals) kan het voor iedere faalangstige een bron van informatie zijn. Kies vooral de tips uit die bij jou, je kind of leerling passen. 

Deze gids is bedoeld als inspiratiebron. Het is geen volledige opsomming van alle mogelijke tips of theorieën. rondom faalangst, maar het geeft je misschien een zetje in de juiste richting. 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Petra - 28-07-2019 22:03

Herkenbaar om te lezen, met een aantal praktische tips om meteen toe te passen.
Ik had echter iets meer nieuwe informatie verwacht, veel van wat ik las was al eigenlijk bekend.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.