Webwinkel Keurmerk

Draakje Vurig en de spiegel

Draakje Vurig en de spiegel Draakje Vurig en de spiegel
Draakje Vurig en de spiegel Draakje Vurig en de spiegel
Draakje Vurig en de spiegel
10 Reviews | Review toevoegen
Draakje Vurig gaat winkelen, maar dat loopt wat uit de hand. Als hij weer thuis is, ziet hij in de spiegel een dom, lelijk monster. Gelukkig heeft zijn moeder een andere spiegel...

Verzendkosten

€ 0,00

Standaard levertijd

NL/BE: 1-2 werkdagen

€ 14,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product? Neem contact met ons op!

Stel ons uw vraag

Draakje Vurig gaat winkelen met zijn moeder, maar in de schoenenwinkel gaat het niet helemaal zoals hij wil. Draakje vindt dit niet leuk en laat dat op zijn eigen vurige manier merken! Als hij weer thuis is, voelt hij zicht verdrietig. In de spiegel ziet hij een dom, lelijk monster. Gelukkig heeft zijn moeder een andere spiegel... 

Het thema van dit Draakje Vurig-boek is zelfbeeld. Een positief zelfbeeld is belangrijk voor de sociaal-emotionele ontwikkeling van een kind. Naast het prachtig geillustreerde verhaal bevat dit boek ook uitgebreide uitleg en inzichten voor ouders en opvoeders, zodat zij het kind kunnen helpen op een positievere manier naar zichzelf te kijken.

Over de auteurs:
Josina Intrabarolo
(1971) is journalist en tekstschrijver. Door haar drie kinderen is zij zich in het onderwerp hooggevoeligheid gaan verdiepen. Dit resulteerde onder meer in verschillende kinderboeken voor hooggevoelige kinderen. Zij schreef onder meer de succesvolle Langmuts-serie, Draakje Vurig, Ridder Zeldenmoed, en Fenne en het danskamp.

Janneke van Olphen, psychologe, houdt zich al jaren bezig met de combinatie hooggevoelig en strong willed. In haar boek 'Hooggevoelig kind met een sterke wil' geeft zij ouders (en andere verzorgers) inzicht in de wijze waarop deze combinatie van karaktereigenschappen invloed heeft op het gedrag van het kind. Dat doet zij door gebruik te maken van het verhelderende model van de innerlijke familie. Op praktische en toegankelijke wijze leer je hoe je met zowel de hoge gevoeligheid als met de vurige, sterke wil van je zoon of dochter kunt omgaan. Dat zal de rust en harmonie in het gezin ten goede komen. Samen met Josina Intrabartolo schreef Janneke al eerder 'Draakje Vurig' en 'Draakje Vurig op school'.  Deze bestsellers zorgen voor herkenning bij hooggevoelige kinderen met een sterke wil. 

Auteurs: Josina Intrabartolo en Janneke van Olphen
Illustrator: Martine Goudappel
ISBN:  9789491687693
Aantal pagina's: 36
Uitvoering: Hardcover
Gewicht: 267 gr. 
Formaat: 243 x 173 x 11 mm
Leeftijd: van 3 t/m 7 jaar

Sorteren op:

Review toevoegen
L Buisman - 23-11-2020 09:58

Een mooi boekje dat zo herkenbaar is voor kindjes die gevoelig zijn. Het geeft ze zelfvertrouwen en het gevoel niet de enige te zijn. De boekjes van Draakje hebben voor mijn dochter een groter verschil gemaakt. Ze had veel frustratiebuien, maar heeft zich door Draakje leren uitdrukken en aan te geven wanneer ze overprikkeld raakt. Hierdoor heeft ze minder van deze buien en is er meer rust gekomen.

Femke - 09-11-2020 10:07

Ik was in tranen bij het lezen van dit boekje. Mijn zoontje heeft ontzettend last van zijn zelfwaarde. Ik moet het nog voorlezen maar denk dat de herkenning heel fijn zal zijn. Dat heeft het eerste boekje ook gedaan.

Manon - 29-07-2020 14:48

Hoe fijn als je kunt lezen, voelen en zien wat die boze gevoelens soms met je doen. Eerlijk, waardevol en verhelderend, voor kind en volwassene!

Jose - 28-07-2020 11:18

Geweldig boek, geweldig snelle levering , complimenten

Wendy - 28-07-2020 08:08

Inmiddels het 3e boekje van Draakje Vurig en alweer een groot succes! Onze dochter herkent zichzelf in Draakje en ook voor ons als ouders een verduidelijking wat er gebeurt als zij ‘ontploft’. Onmisbare boekjes als je een hooggevoelig kindje hebt met een hele sterke wil, maar gewoon ook hele leuke verhalen. Absoluut een aanrader!

Desiree - 27-07-2020 08:07

Zo herkenbaar.
Mijn zoon zei zelfs: mama, soms lijk ik wel een beetje op draakje vurig.
Leuk boek met mooie tekeningen.

Tirza - 24-07-2020 09:49

Echt een leuk boekje weer, ik lees het met plezier voor aan m’n dochter en zij luistert met plezier. Leerzame en mooie boekjes van Draakje Vurig

Johan - 21-07-2020 19:48

Blij nichtje. Top!

Bianca - 21-07-2020 11:07

Wat een enorm herkenbaar thema voor gevoelige kinderen met een sterke wil.
Boos worden en overprikkeld doe je niet expres. Het gebeurt je en er wordt van alles van je verwacht en gevonden.
Niet echt om nou lekker van in je vel te gaan zitten.....
Duidelijk verhaal voor jongens en meisjes en pracht tekeningen.
En duidelijke tips en handvatten voor de nieuwsgierige opvoeders achterin!

DJ - 21-07-2020 10:46

Wat een leuk herkenbaar boekje. Dit is het derde boekje van draakje vurig dat we hebben, en het is een boekje wat ze graag voorgelezen krijgt. De avonturen van draakje vervelen nooit, en ze geven een heel mooi voorbeeld over emoties en wat er zoal kan gebeuren. Echte aanrader!

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.