Draakje Vurig 5 9
Draakje Vurig
Reviews | Review toevoegen

Een prentenboek vol passie en vuur, dat herkenbaar is voor alle wilskrachtige en toch zo gevoelige heethoofdjes. Geschikt voor 3-7 jaar.

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

Binnen NL 1-2 werkdagen.

€ 12,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product? Neem contact met ons op!

Stel ons uw vraag

Auteurs: Josina Intrabartolo en Janneke van Olphen
Illustraties: Martine Goudappel
ISBN: 9789491687327
Leeftijd: 3 t/m 7 jaar
Aantal pagina's: 32
Uitvoering: Hard cover
Gewicht: 267 gr. 
Formaat: 243 x 173 x 11 mm

Het enthousiaste Draakje Vurig heeft een super-idee. Hij weet precies wat hij wil; varen naar het eiland in het meer! Als het plannetje na al zijn inspanningen toch dreigt te mislukken, wordt meteen duidelijk waarom hij Draakje Vurig heet…

Een prentenboek vol passie en vuur, dat herkenbaar is voor alle enthousiaste, wilskrachtige en toch zo gevoelige heethoofdjes. Dit verhaal op rijm is een feest van herkenning voor alle enthousiaste en wilskrachtige heethoofdjes. Achterin het boek staat een spanningsmeter waarop kinderen kunnen aangeven hoeveel stress zij op dat moment ervaren.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal deze verschijnen op deze pagina.

Femke -

Prachtig boek! Regelmatig dit boekje erbij gepakt als de spanning te hoog opliep bij mijn zoontje. En zo fijn voor hem dat hij (h)erkenning krijgt.

Sanne -

Een heel herkenbaar boekje voor onze zoon van 4. Het boekje draakje op school gaat ook echt over onze jongen. Heel fijn dat deze boekjes er zijn!

Yvonne -

Ik heb het boekje aan mijn nicht gegeven. Haar zoontje van 7 is zo'n vurig draakje. Veel herkenning. Helaas is hij op zijn school niet meer welkom.

Ilse -

Draakje Vurig is een lief draakje dat kinderen meeneemt op een reis der herkenning. Het opbouwen van de inwendige spanning is mooi verbeeld.
Het boek heeft een leuke verhaallijn en is mooi getekend.
Inderdaad een aanrader!

Elize -

In ons gezin een feest van herkenning en erkenning van eigen gedrag. We hebben het boekje er al vaak bij gepakt als er een vergelijkbare situatie was. De juf op school heeft het boekje ook al gebruikt.

In mijn eigen praktijk gebruik ik het boekje ook. Ik merk dat kinderen het fijn vinden dat er een boekje is die het gevoel vertaalt en dat ze niet raar zijn. En belangrijker dat er echt wel iets aan te doen is.

Een echte aanrader dit boekje.

Moniek -

Onze dochter (nu 7 jaar) kreeg Draakje Vurig van sinterklaas, omdat ze altijd heerlijk het boekje van Langmuts op school kon genieten en nu nog. Omdat madammeke zelf best vurig is vonden wij het erg leuk om het boekje speciaal voor haar aan sinterklaas te vragen en ze leest het nu nog regelmatig. Echt een aanrader.

Roelien -

Dit is een zeer leuk en makkelijk boekje om te lezen met mijn dochter van net 7.. het worst duidelijk uitgelegd in het verhaal hoe je soms kan ontploffen.. ze zegt nu zelf al mama ik ben ook een draakje vurig...

karin -

van alle boeken die wij hebben over hooggevoeligheid is deze wel de favoriet van ons en onze kinderen. duidelijke verwoording met de roodheid. echt een aanrader.

Nancy Gijsbers -

Ik ben begonnen met enkele boeken van Langmuts, waar mijn zoontje al van onder de indruk raakte. Hij herkende zichzelf meteen in Langmuts, een hele verademing.
Bij Draakje Vurig werd hij zelfs emotioneel. Soms lastig om een spiegel voorgehouden te krijgen, maar zo fijn om te weten dat je niet alleen bent met deze gevoelens.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.