Webwinkel Keurmerk

Draakje Vurig

Draakje Vurig Draakje Vurig Draakje Vurig Draakje Vurig Draakje Vurig
Draakje Vurig Draakje Vurig Draakje Vurig Draakje Vurig Draakje Vurig
Draakje Vurig
15 Reviews | Review toevoegen
Een prentenboek vol passie en vuur, dat herkenbaar is voor alle wilskrachtige en toch zo gevoelige heethoofdjes. Geschikt voor 3-7 jaar.

Verzendkosten

€ 0,00

Standaard levertijd

NL/BE: 1-2 werkdagen

€ 14,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product? Neem contact met ons op!

Stel ons uw vraag

Het enthousiaste Draakje Vurig heeft een super-idee. Hij weet precies wat hij wil; varen naar het eiland in het meer! Als het plannetje na al zijn inspanningen toch dreigt te mislukken, wordt meteen duidelijk waarom hij Draakje Vurig heet…
 

Een prentenboek vol passie en vuur, dat herkenbaar is voor alle enthousiaste, wilskrachtige en toch zo gevoelige heethoofdjes. Dit verhaal op rijm is een feest van herkenning voor alle enthousiaste en wilskrachtige heethoofdjes. Achterin het boek staat een spanningsmeter waarop kinderen kunnen aangeven hoeveel stress zij op dat moment ervaren.
 

Over de auteurs:
Josina Intrabarolo
(1971) is journalist en tekstschrijver. Door haar drie kinderen is zij zich in het onderwerp hooggevoeligheid gaan verdiepen. Dit resulteerde onder meer in verschillende kinderboeken voor hooggevoelige kinderen. Zij schreef onder meer de succesvolle Langmuts-serie, Draakje Vurig, Ridder Zeldenmoed, en recent Fenne en het danskamp.

Janneke van Olphen, psychologe, houdt zich al jaren bezig met de combinatie hooggevoelig en strong willed. In haar boek 'Hooggevoelig kind met een sterke wil' geeft zij ouders (en andere verzorgers) inzicht in de wijze waarop deze combinatie van karaktereigenschappen invloed heeft op het gedrag van het kind. Dat doet zij door gebruik te maken van het verhelderende model van de innerlijke familie. Op praktische en toegankelijke wijze leer je hoe je met zowel de hoge gevoeligheid als met de vurige, sterke wil van je zoon of dochter kunt omgaan. Dat zal de rust en harmonie in het gezin ten goede komen. Samen met Josina Intrabartolo schreef Janneke al eerder het boek 'Draakje Vurig'. Deze bestseller zorgt voor herkenning bij hooggevoelige kinderen met een sterke wil. 
 

Illustrator: Martine Goudappel
ISBN: 9789491687327 
Aantal pagina's: 32
Uitvoering: Hardcover
Gewicht: 267 gr. 
Formaat: 243 x 173 x 11 mm
Leeftijd: van 3 t/m 7 jaar

Sorteren op:

Review toevoegen
Rosa - 12-02-2021 08:25

Mooi boekje, erg blij mee. Mijn dochter wil soms uit zichzelf al gaan aangeven hoe ze zich voelt.
Het wordt allemaal een beetje makkelijker zo.

Gea - 06-12-2020 09:40

Wat een fijn boek!
Snel en goed verzorgd verzonden en ontvangen!

Els - 30-01-2020 12:33

Net de boekjes gelezen, wouden direct erna ze nog is horen! Prachtige boekjes, als ouders van een "moeilijk" kind ook zeer eye opening over hoe zij zich wel moeten voelen wanneer ze "ontploffen".

Henriette - 22-03-2019 21:28

Mijn zoontje van 3 en half blijft maar vragen om het boekje. Na het uitleggen van de kleur oranje en rood, begint hij dit zelf steeds te benoemen.

Eva - 14-03-2019 14:08

Super leuk boekje.
Hardstikke herkenbaar, en een goede manier om puntjes bespreekbaar te maken, ook met peutertjes.

Yvonne - 03-03-2019 14:49

Een heel herkenbaar boek voor ons lieve, kleine, maar oh zo sensitieve draakje. Ze is 3, en misschien nog een beetje jong, maar we hebben het idee dat er een soort herkenning is. Haar lievelingsknuffel is een draak (nee, toeval bestaat niet heb ik ooit gehoord).
Als ze straks naar school gaat, zullen we zeker Draakje Vurig op school voor haar aanschaffen.

Femke - 19-11-2018 09:04

Prachtig boek! Regelmatig dit boekje erbij gepakt als de spanning te hoog opliep bij mijn zoontje. En zo fijn voor hem dat hij (h)erkenning krijgt.

Sanne - 13-11-2018 08:24

Een heel herkenbaar boekje voor onze zoon van 4. Het boekje draakje op school gaat ook echt over onze jongen. Heel fijn dat deze boekjes er zijn!

Yvonne - 21-07-2017 11:58

Ik heb het boekje aan mijn nicht gegeven. Haar zoontje van 7 is zo'n vurig draakje. Veel herkenning. Helaas is hij op zijn school niet meer welkom.

Ilse - 08-07-2017 16:51

Draakje Vurig is een lief draakje dat kinderen meeneemt op een reis der herkenning. Het opbouwen van de inwendige spanning is mooi verbeeld.
Het boek heeft een leuke verhaallijn en is mooi getekend.
Inderdaad een aanrader!

Elize - 07-07-2017 09:44

In ons gezin een feest van herkenning en erkenning van eigen gedrag. We hebben het boekje er al vaak bij gepakt als er een vergelijkbare situatie was. De juf op school heeft het boekje ook al gebruikt.

In mijn eigen praktijk gebruik ik het boekje ook. Ik merk dat kinderen het fijn vinden dat er een boekje is die het gevoel vertaalt en dat ze niet raar zijn. En belangrijker dat er echt wel iets aan te doen is.

Een echte aanrader dit boekje.

Moniek - 06-07-2017 15:21

Onze dochter (nu 7 jaar) kreeg Draakje Vurig van sinterklaas, omdat ze altijd heerlijk het boekje van Langmuts op school kon genieten en nu nog. Omdat madammeke zelf best vurig is vonden wij het erg leuk om het boekje speciaal voor haar aan sinterklaas te vragen en ze leest het nu nog regelmatig. Echt een aanrader.

Roelien - 06-07-2017 13:15

Dit is een zeer leuk en makkelijk boekje om te lezen met mijn dochter van net 7.. het worst duidelijk uitgelegd in het verhaal hoe je soms kan ontploffen.. ze zegt nu zelf al mama ik ben ook een draakje vurig...

karin - 06-07-2017 13:06

van alle boeken die wij hebben over hooggevoeligheid is deze wel de favoriet van ons en onze kinderen. duidelijke verwoording met de roodheid. echt een aanrader.

Nancy Gijsbers - 06-07-2017 13:01

Ik ben begonnen met enkele boeken van Langmuts, waar mijn zoontje al van onder de indruk raakte. Hij herkende zichzelf meteen in Langmuts, een hele verademing.
Bij Draakje Vurig werd hij zelfs emotioneel. Soms lastig om een spiegel voorgehouden te krijgen, maar zo fijn om te weten dat je niet alleen bent met deze gevoelens.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies