De gids over rouwende kids
De gids over rouwende kids
0 Reviews | Review toevoegen

80 heldere tips laten je zien hoe je het best kunt omgaan met (het verdriet van) het kind.

Verzendkosten

€ 1,99 

Standaard levertijd

NL: 1-2 werkdagen / België: 3-5 werkdagen

€ 9,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product? Neem contact met ons op!

Stel ons uw vraag

Het is moeilijk om te zien dat een kind verdriet heeft om het verlies van een dierbare. Je zou het verdriet het liefst wegnemen. Dat kan niet. Maar je kunt het kind wel zo goed mogelijk steunen en begeleiden. 

Hoe je dat doet, staat beschreven in deze praktische gids. De 80 heldere tips laten je zien hoe je het best kunt omgaan met (het verdriet van) het kind. Een kort en bondig hulpmiddel voor ouders, leerkrachten en alle anderen die in hun omgeving met rouw te maken hebben. 

ISBN: 9789491687013
Aantal pagina's: 96 pagina's 
Uitvoering: Soft cover
Gewicht (per gids): 85 gr.
Formaat (per gids): 141 x 112 x 11 mm

 

Over de auteur

Leoniek van der Maarel (1961) studeerde pedagogiek en volgde een opleiding tot hypnotherapeut. Sinds 1999 heeft ze haar eigen praktijk waar ze kinderen, jongeren en volwassenen begeleidt rondom verlis. Leoniek is verbonden aan Stichting Achter de Regenboog, waar zij -samen met een collega uit Haarlem- verantwoordleijk is voor regio West. Daarnaast werkt Leoniek ook voor Stichting Jonge Helden. 

Leoniek heeft samen met haar huidige partner de rouwkalender uigebracht en ze maakt filmportretten van jonge mensen die weten dat zij doodgaan en jonge kinderen moeten achterlaten (www.herinneringen-enzo.nl). Ze is met dit werk in aanraking gekomen omdat ze zelf op 34-jarige leeftijd haar partner verloor en achterbleef met een dochtertje van vijf jaar. In die tijd was er nog niet zo veel voor kinderen. Leoniek besloot zich daarom te specialiseren in rouw. 

 

 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.