Dag voor professionals 'Intense emoties'
Dag voor professionals 'Intense emoties'
Reviews | Review toevoegen

Tijdens de dag ‘Intense emoties bij (hooggevoelige) kinderen’ op maandag 20 mei in Ede, geven vier trainers inzicht en praktische handreikingen voor het omgaan met intense emoties.

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 79,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product? Neem contact met ons op!

Stel ons uw vraag

Scrivo Media, een uitgeverij gespecialiseerd in boeken voor en over hooggevoelige kinderen, organiseert deze dag in samenwerking met vier van haar auteurs. Sprekers zijn:

  • Janneke van Olphen, auteur van het boek ‘Het hooggevoelige kind met een sterke wil’. Zij zal het onder meer hebben over het opvangen van heftige emoties.
  • Susan van Asten, auteur van ‘De gids over emoties bij kids’, vertelt je over de functie van emoties en hoe hiermee om te gaan.
  • Floor van Lier, auteur van een nieuw te verschijnen boek over hooggevoelige kinderen, zal met name spreken over hooggevoeligheid op school
  • Suzanne Strijbosch-van Snippenberg, kinderfysiocoach en auteur van het boek ‘Zie wat je kind beweegt’ en ‘De gids over prikkelverwerking bij kids’, deelt haar kennis sensorische informatieverwerking, onder- en overprikkeling en het belang van bewegen daarin.

Iedere workshop/lezing duurt ongeveer een uur. Daarnaast is het mogelijk kennis te maken met de sprekers en de trainingen die zij zelf geven. Ook zal Scrivo Media aanwezig zijn met een grote boekenstand.

De dag is speciaal bedoeld voor professionals die werken met kinderen: kindercoaches, gastouders, medewerkers in de kinderopvang, leerkrachten, klassenassistenten, etc.

Deelname aan deze geheel verzorgde dag kost 79,50 euro, incl. BTW. Lunch, lezingen, koffie/thee zijn daarbij inbegrepen.

Locatie: De Fietser in Ede, Akulaan 2. De accomodatie ligt naast het station Ede-Wageningen en heeft genoeg gratis parkeerplaatsen voor de deur.

Iedere deelnemer ontvangt een bewijs van deelname.
 

PROGRAMMA: 

  9.30 uur inloop

10.00 uur welkom - start programma

10.05 uur Janneke van Olphen

11.00 uur pauze

11.15 uur Susan van Asten

12.15 uur pauze - LUNCH

13.15 uur Floor van Lier

14.15 uur pauze

14.30 uur Suzanne van Snippenberg

15.30 uur einde programma

* Je orderbevestiging is tevens je deelnamebewijs. 
* Annuleren is niet mogelijk; wel kun je natuurlijk een collega afvaardigen. 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal deze verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.