Interactieve ochtend over hooggevoelige kinderen
Interactieve ochtend over hooggevoelige kinderen
Reviews | Review toevoegen

Een bijzonder evenement voor moeders én vaders van (hoog)gevoelige kinderen. Met lezingen van psycho-sociaaltherapeut Leonie le Doux en kinderfysiotherapeut Suzanne Strijbosch.

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

Binnen NL 1-2 werkdagen.

€ 20,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product? Neem contact met ons op!

Stel ons uw vraag

Vanaf 09.00 uur ben je van harte welkom bij De Fietser in Ede. We starten om 09.30 uur met een praktische, laagdrempelige lezing van Leonie le Doux over hooggevoeligheid. Ze maakt duidelijk wat het is, hoe je het herkent bij je kind(eren) en hoe je hen kunt helpen. Na een korte pauze laat Christiane Bahr je kennis maken met Ki. Ze laat je ontdekken welke krachten je -bewust of onbewust hebt en laat je ervaren hoe je direct al steviger in je schoenen kunt staan! Suzanne Strijbosch-Van Snippenberg, auteur van de Gids over Prikkelverwerking bij Kids, sluit de interactieve ochtend af en leert je hoe je je kind kunt helpen bij het verwerken van prikkels. Ze benadrukt het belang van stoeien, buiten spelen en hutten bouwen! 

Na afloop is er nog tijd om na te praten en kennis te maken met onze boeken. Vanzelfsprekend kun je daarna nog rondlopen bij De Fietser, hét fietstestcentrum van Nederland. Hier staan de nieuwste modellen en is er volop gelegenheid om fietsen te testen op een testbaan. 

Wil jij aanwezig zijn bij deze dag? Koop dan snel een ticket. Vanwege het interactieve programma is er plaats voor maximaal 35 deelnemers. ) 

Locatie: De Fietser
Akulaan 2
6717 XN Ede

De Fietser ligt naast het Intercitystaton Ede-Wageningen. Voor de deur is gratis parkeergelegenheid. De kosten voor het evenement bedragen 20,00 euro inclusief onbeperkt koffie en thee. 

Wanneer je bestelt, krijg je een bevestiging via de mail. Dit is tevens je toegangsbewijs. Enkele dagen voor aanvang krijg je nog een mail met een routebeschrijving. 
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal deze verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.